Lämmitys – laaja asuntoremontti – vaihe 6

Laaja asuntoremontti

Lämmitys

”Mikäs hätä tässä, kun ollaan öljyllä lämmittämässä”!

Remontti on edennyt vaiheeseen, jossa asennetaan lämmitys- sekä käyttövesiputkia paikoilleen. Lämmityksen toimintakuntoon saattaminen kuuluu juttukokonaisuuteen, koskien Laaja asuntoremontti Porissa. Remontin tilaajana on kiinteistön omistaja Atte Korhonen, joka myös itse osallistuu hyvin aktiivisesti remontin eri vaiheisiin. Jutun aikaisempia vaiheita voit seurata tämän sivun loppupuolella olevista linkeistä.

Laaja asuntoremontti

Lämmitys. Atte päätyi säilyttämään kiinteistössä käytössä olleen JÄSPIN öljykattilan, koska se oli jo uusittu lähijaksolla ja sillä on vielä paljon teknistä käyttöikää jäljellä.

Laaja asuntoremontti

Lämmitys. Kuvassa uusittu savukaasujen poistoputki. Putket hitsattiin paikan päällä. Täytyy näin maallikkona sanoa, että hitsaussaumat ovat OK! Putken päähän liitetään vielä erillinen luukku nuohousta varten.

Lattialämmitys

Kaikki putkistolinjat rakennetaan Viegan putki- ja puristeosin. Kuvassa lämmitysputkien haara sekä liitos jakotukeille.

Laaja asuntoremontti

Kuvassa käyttö- ja lämminvesiputkia asennettuna paikoilleen odottamassa eristystä. Lämmitysputket ovat sinkittyä terästä ja käyttövesiputket komposiittia.

Katso aikaisemmat vaiheet remontista 1- 2, vaiheet, 3 – 4 ja vaihe 5

Urakoinnista vastaa muiden yrityskumppanien ohella mm. HST-Monipalvelut Oy / Seppo Ruokolainen. Mikäli sinulla on tarvetta teettää asunnossa pientä tai laajempaa remonttia, ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse 050 3222 001 / Voitto Ruokolainen tai jätä tarjouspyyntö sähköpostin kautta osoite; info@hstoy.fi.

Tiesitkö, että remonteista (ei uudisrakentamisesta) on mahdollista saada kotitalousvähennystä ainakin toistaiseksi ks. kotitalousvähennys tästä linkistä!

Kuvat ja teksti Voitto Ruokolainen ja Atte Korhonen.

lisää aiheeseen liittyviä postauksia