Laaja asuntoremontti – vaiheet 1-2 pyydä tarjous!

Laaja- asuntoremontti

Laaja asuntoremontti

Vaiheet 1 – 2

Laaja asuntoremontti tehdään Porissa sijaitsevaan liikehuoneistoon, johon rakennetaan / remontoidaan neljä kaksiota 2019 – 2020 Kiinteistön omistaa Atte Korhonen, joka myös ahkerasti osallistuu eri työvaiheisiin, sen minkä ikinä omalta päätyöltään ehtii!

Laaja asuntoremonttiLaaja asuntoremontti

PurkutyötPurkutyöt

Tulemme tässä blogissa seuraamaan eri työvaiheita, joita kyllä riittää. Julkaisemme uutta tietoa sitä mukaan, kun työt kohteessa etenevät. Mainittakoon, että purkutyövaihe on edennyt varsin rivakkaa tahtia ja jo ensiviikolla päästään asentamaan lattialämmitystä.

LinjasaneerausTimanttiporausTimanttiporaus

Purkuvaiheen yhteydessä on aloitettu linjasaneeraus.

Kuvissa Markku ja Seppo tekemässä timanttiporausta läpi lattian. Tähän kohtaan tulee läpivienti noin 45 asteen kulmassa. Markku poraa ja Seppo pitelee imuria, jolla imetään vesi ja porausjäte säiliöön. Vesi myös jäähdyttää timanttiterää. Varsin siistiä puuhaa, toisin kuin olisi luullut, että pöly lentää, kuin viimeistä päivää, mutta ei. Purkutyötä tehdään kolmessa tasossa. Kuvassa näkyy, että läpivienti on tehty reiän päälle, mutta tosiasiassa läpiviennit on porattu kahden erillisen katon lävitse.

TimanttisahausTimanttisahaus

”Mennään tuosta läpi, että heilahtaa” oli Atte antanut määräyksen Markulle, joka sahaa timanttisahalla oviaukkoa. Vapaalla kädellä sahaus ei ole mitään kevyttä hommaa, varsinkaan vaakatasossa sahattuna ja vielä katon rajassa.

Urakoinnista vastaa muiden yrityskumppanien ohella mm. HST-Monipalvelut Oy / Seppo Ruokolainen. Mikäli sinulla on tarvetta teettää asunnossa pientä tai laajempaa remonttia, ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse, joko Voitto Ruokolainen puh.050 3222 001 tai suoraan erikoistyönosaaja Seppo Ruokolaiseen puh.044 555 9731 tai jätä tarjouspyyntö sähköpostin kautta osoite; info@hstoy.fi. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön / tarjouspyynnön tämän sivuston kautta tästä linkistä!

Tiesitkö, että remonteista on mahdollista saada kotitalousvähennystä ainakin toistaiseksi ks. kotitalousvähennys tästä linkistä!

Kuvat ja teksti Voitto Ruokolainen

lisää aiheeseen liittyviä postauksia