Laaja asuntoremontti – kylppäri ja sauna – vaihe 5

Laaja asuntoremontti

Laaja asuntoremontti kylppäri ja sauna – vaihe 5

Laaja asuntoremontti on valmistumassa Tapionkadulle Porissa. Voit seurata rakentamisen edistymistä vaiheittain, jossa kylppäri ja sauna ovat rakenteilla.

Katso aikaisemmat vaiheet remontista 1- 2 ja vaiheet ja 3 – 4 

Kylppäri ja SaunaKylppäri ja sauna

Laaja asuntoremontti on edennyt vaiheeseen, jossa seinä WC: n paikka on mallinnettu ja roilotukset tehty tulovedelle.

Kylppäri ja saunaKylppäri ja sauna

Laaja asuntoremontti, on edennyt vaiheeseen, jossa saunan seinät ovat lämpöeristetty. Lämpöeristeeksi valittiin FF-PIR lämpöeristelevy, joka kuuluu Finnfoam tuoteperheeseen.

FF-PIR 100 ja 150 k600 on runkotolppien väliin asennettava eristelevy. Levy soveltuu käytettäväksi sekä katossa, että seinissä. Levyssä on diffuusiotiivis alumiinilaminaattipinta levyn molemmin puolin. Levyt ovat pitkillä sivuilla suorareunaiset ja päädyt täyspontattuja. Levy nopeuttaa asentamista ja minimoi levyn hukan koolausten väliin asentamisessa. FF-PIR-eristeiden lämmönjohtavuus λdeclared on 0,022 W/mK.

Lisäksi SeinäWC: n tausta on saanut ylleen vesieristeen.

Kylppäri ja saunaKylppäri ja sauna

Kuvassa voitte nähdä Viega Eco seinä WC: n telineen. WC- istuin asennetaan kylppärin yhteyteen. Tulo ja poistoilmaputki Saunakanava on mudoltaan litteä, joka sopii ahtaaseenkin tilaan.

Litteä saunakanava, jossa teleskooppinen säätö pyöreillä liitoksilla, voidaan muotoilunsa ansiosta asentaa ohueenkin seinärakenteeseen. Kanavan yläpäässä on tiivisteellinen lähtökaulus liitettäväksi IV-kanavaan. Alapäässä on kanavakokoinen lähtökaulus venttiilin kiinnityskehystä varten. Litteässä saunakanavass on teleskooppinen säätö mahdollisuus.

Keittiö ja makuuhuoneKeittiö ja makuuhuone

Laaja asuntoremontti on edennyt kylppärin, saunan, makuuhuoneen ja keittiön seinien rakentamisen vaiheisiin. Etualalle tulee keittiö, jonka taakse valmistuu yksi mak

Katso aikaisemmat vaiheet remontista 1- 2 ja vaiheet ja 3 – 4

Seuraava työvaihe on kylppärin vesiputkien, ilmastointiputkien- ja katon lämpöeristeen asennus ym. pysykää blogissa.

Urakoinnista vastaa muiden yrityskumppanien ohella mm. HST-Monipalvelut Oy / Seppo Ruokolainen. Mikäli sinulla on tarvetta teettää asunnossa pientä tai laajempaa lattia tai muuta remonttia, ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse 050 3222 001 / Voitto Ruokolainen tai jätä tarjouspyyntö sähköpostin kautta osoite; info@hstoy.fi. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön / tarjouspyynnön tämän sivuston kautta tästä linkistä!

Tiesitkö, että remonteista (ei uudisrakentamisesta) on mahdollista saada kotitalousvähennystä ainakin toistaiseksi ks. kotitalousvähennys tästä linkistä!

Kuvat ja teksti Voitto Ruokolainen

lisää aiheeseen liittyviä postauksia