Laaja asuntoremontti – linjasaneeraus – lattialämmitys – pyydä tarjous!

Laaja asuntoremontti

Laaja asuntoremontti. Linjasaneeraus. Lämmitys.

Laaja asuntoremontti on edennyt linjasaneerausvaiheeseen, vaiheet 3 – 4. Kohde on Porissa. Ks. remontin aikaisemmat vaiheet: 1-2 tästä.

Laaja asuntoremonttiLinjasaneeraus

Laaja asuntoremontti yltää kolmeen kerrokseen. Myös kellarikerroksessa, jossa on pannuhuone ja väliaikainen WC- istuin, uusitaan myös kaikki viemärit.

LinjasaneerausLinjasaneeraus

LinjasaneerausLinjasaneeraus

Laaja asuntoremontti on edennyt vaiheeseen, jossa lattialämmitysputket ovat asennettu.  Kyseessä on vesikiertoinen lattialämmitys, jossa jakotukkeja asennettiin 4 kpl. Putkea asennettiin noin 1500m.

Kiinteistön omistaja Atte Korhonen päätyi tilaamaan lattialämmityksen yrityskumppani Rauheat Oy: ä. Lattialämmityspaketti on yksilöllinen kokonaisuus suunnittelusta loppusäätöön. Kaikki tuotteet ovat Rauheat Oy: n maahantuontia eurooppalaisilta alan johtavilta valmistajilta. Yritys myöntää asentamilleen kohteille 10 vuoden toimintatakuun, lattialämmitysputkistolle 40 vuoden materiaalitakuun sekä toimilaitteille, termostaateille ja jakotukeille 2 vuoden takuun.

Rauheat lattialämmitysratkaisu on turvallinen hankinta, joka pitää sisällään alan parhaimmat komponentit. Rauheat kantaa vastuun myös asennuksen jälkeen ja olemme tavoitettavissa ja paikalla kun meitä tarvitaan, oli kyse käytönopastuksesta tai mistä tahansa järjestelmään liittyvästä asiasta.

Linjasaneeraus

Viemärien läpivientien yhteyteen asennettiin palokatko wrap / kipsimassa. Palonestowrapit/pannat tarjoavat yksinkertaisen ja edullisemman vaihtoehdon palokauluksille muoviputkiläpivienteihin seinissä ja välipohjissa. Tarjoavat jopa neljän tunnin paloneston.
Palotilanteessa palonkestävä materiaali laajenee rakennetta vasten ja täyttää palaneen muovin aiheuttaman tilan.

Lattian valuLattian valu

Lattian valutyö on vaiheessa. Lattiatasoitteeksi valikoitui Plaano Weber 130 Core kuituvahvisteinen lämpölattiatasoite.

Lattian valuLattialämmitys

Lattiatasoite toimitettiin ja lattia valettiin KPK: n toimesta. Kuvassa KPK:n pumppuauto.

Ks. laaja asuntoremontti aikaisemmat vaiheet: 1-2 tästä. 

Urakoinnista vastaa muiden yrityskumppanien ohella mm. HST-Monipalvelut Oy / Seppo Ruokolainen. Mikäli sinulla on tarvetta teettää asunnossa pientä tai laajempaa lattia tai muuta remonttia, ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse 050 3222 001 / Voitto Ruokolainen tai jätä tarjouspyyntö sähköpostin kautta osoite; info@hstoy.fi. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön / tarjouspyynnön tämän sivuston kautta tästä linkistä!

Tiesitkö, että remonteista on mahdollista saada kotitalousvähennystä ainakin toistaiseksi ks. kotitalousvähennys tästä linkistä!

Kuvat ja teksti Voitto Ruokolainen

lisää aiheeseen liittyviä postauksia