Share on facebook
Share on linkedin

Keittiöremontti. Keittiö. Keittiön remontointi.

Keittiöremontti tehtiin kerrostalokaksioon Porissa. Voit katsella Keittiöremontin eri vaiheita sivun lopussa olevien linkkien kautta.


 

Kaksion täysremontti

Vanha keittiö ennen keittiöremonttia.

Keittiö

Keittiö

Keittiö

Keittiöremontti kuuluu juttusarjaan- kaksion täysremontti Porissa. Tilaajana Mervi Suominen Helsinki. Jutun lopussa on linkit aikaisempiin työvaiheisiin.

Keittiö

Remontti on edennyt vaiheeseen, jossa kaapistoja kootaan ja asennetaan paikoilleen.

Kaksion kettiöremontti

Kaksion keittiöremontti

Kaksion keittiöremontti

Keittiön tasot on sahattu muotoonsa Niemisen verstaalla Porin Ruosniemessä. Keittiön tasot on käsitelty Osmo Color värittömällä öljyllä kahteen kertaan ensiksi poikittain ja seuraava kerros puun syyn suuntaisesti.

Kaittiön kaapistot

Keittiö on hyvää vauhtia valmistumassa. Keittiön tasot ovat asennettu paikoilleen, samoin ovet ja vetimet.

Remontti etenee kategoria kerrallaan ja vaiheittain. Seuraavista linkeistä voitte nähdä kohteen aikaisemmat vaiheet. Vaihe yksi. Vaihe kaksi. Vaihe kolme. Keittiön jälkeen on vuorossa kylpyhuoneen esittely, ja viimeisenä, vaan ei vähäisempänä muun huoneiston remontti, pysykää blogissa.

Mikäli sinulla on tarvetta teettää asunnossasi esim. keittiöremontti, kylpyhuoneremontti, saunaremontti tai tapetoida, maalata seiniä, kattoa, ikkunanpuitteita tai laittaa uusi lattiapinnoite, ota rohkeasti yhteyttä HST-Monipalvelut Oy puh.050 3222 001 / Voitto.

Kodin remontit oikeuttavat asiakasta hakemaan kotitalousvähennystä, kysy verottajalta ks. linkki!

Kuvat E. Nieminen. S. Leppänen. Teksti Voitto Ruokolainen

 

 

× Moi! Voisinko olla avuksi?