Kylpyhuoneremontti. Laaja asuntoremontti vaihe 7

Oikeastaan on kyse kylpyhuoneen ja saunan rakentamista vanhaan liiketilaan, joka liittyy juttukokonaisuuteen, koskien Laaja asuntoremontti Porissa. Remontin tilaajana on kiinteistön omistaja Atte Korhonen, joka myös itse osallistuu hyvin aktiivisesti remontin eri vaiheisiin. JUTUN aikaisempia vaiheita voit seurata tämän sivun loppupuolella olevista linkeistä.

Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontti.  Yllä olevassa kuvassa kylppärin ja saunan runkotyöt ovat vielä vaiheessa.

Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontti

Saunan ja kylppärin välisen seinän runko rakennettiin harkoista. Harkot kiinnitettiin toisiinsa käyttämällä Illbruck vaahtoliimaa. Seppo oli liimannut harkkopalasia yhteen, joita kokeilin irrottaa, mutta huonolla menestyksellä. Täytyy todeta, että kiinni on ja pysyy. Kiviliima Illbruck PU700 toimitetaan 750 ml:n pakkauksessa. Vaahtoliima sopii betoni- ja luonnonkivien kiinnittämiseen. Liimalla voidaan kiinnittää mm. muurikivien kansikivet. Kiviliima on polyuretaanipohjainen tuote, joka levitetään suoraan pullosta liimapistoolin tai pillin avulla. Liima kuivuu nopeasti, ja sillä saadaan aikaan erittäin luja tartunta. Liima kestää hyvin kosteutta ja on pakkasenkestävä.

Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontti. Kylppärin seinät ovat vesieristetty ja laattatuet asennettu paikoilleen, joten laatoitus voi alkaa. Kuvassa näkyy myös Viega Seinä-WC- n kotelo, joka on vesieristetty.

 

Katso aikaisemmat vaiheet remontista 1- 2, vaiheet, 3 – 4  vaihe 5  vaihe 6

Urakoinnista vastaa muiden yrityskumppanien ohella mm. HST-Monipalvelut Oy / Seppo Ruokolainen. Mikäli sinulla on tarvetta teettää asunnossa pientä tai laajempaa remonttia, ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse 045 322 5068 / Tapio Ruokolainen tai toimist0 050 3222 001 / Voitto Ruokolainen. Voit jättää tarjouspyynnön myös sähköpostin kautta osoite; info@hstoy.fi  tai tämän sivuston kautta tästä linkistä!

Tiesitkö, että remonteista (ei uudisrakentamisesta) on mahdollista saada kotitalousvähennystä ainakin toistaiseksi ks. kotitalousvähennys tästä linkistä!

Kuvat ja teksti Voitto Ruokolainen

 

lisää aiheeseen liittyviä postauksia