Laaja asuntoremontti – kylpyhuone ja sauna – pyydä tarjous

Laaja asuntoremontti

Laaja asuntoremontti

Laaja asuntoremontti Porissa on edennyt vaiheeseen, jossa kylppäri ja sauna ovat rakenteilla. Katso aikaisemmat vaiheet Laaja asuntoremontti Porissa on edennyt vaiheeseen, jossa kylppäri ja sauna ovat rakenteilla. Katso aikaisemmat vaiheet remontista 1- 2 ja vaiheet ja 3 – 4 

Kylppäri ja SaunaKylppäri ja Sauna

Kylppärin ja saunan seinien runko on valmistumassa.

Kylppäri ja SaunaKylppäri ja Sauna

Laaja asuntoremontti. Sähköllä toimiva lattialämmityskaapeli on asennettu paikoilleen. Myös kylppärin ja saunan väliseinä on runkovaiheessa. Valmistuttuaan, harkkorungon päälle asennetaan lasiseinä.

Viemärit

Laaja asuntoremontti. Viemäriputket on osittain asennettu. Kuvassa Seppo Ruokolainen on asentamassa lattialämmityskaapelia, jossa apuna käytetään kuumaliimapistoolia.

ViemäriTulppalevy

Tulppalevy

Pesuhuoneen ja rappukäytävän väliseen seinään asennettiin Tulppalevy kolmesta eri syystä. Tulppalevyllä, jota asennettiin kahta eri vahvuutta 30 mm ja 25 mm, saatiin oikaistua betoniseinä, sekä samalla levy vaimentaa rappukäytävästä mahdollisesti kuuluvia ääniä, sekä helpottaa sähköjohtojen asennusta, jossa roilotus on helpompi tehdä kuin betoniin.

Tulppa perustuu Finnfoam Oy:n Finnfoam-eristelevyyn, joka on pinnoitettu erikoissementtilaastilla ja vahvistettu lasikuituverkolla molemmin puolin. Vettymättömän Finnfoam-eristeen ominaisuuksien ansioista Tulppalevyllä on erittäin korkea vesihöyrynvastus, kosteudensietokyky sekä puristuslujuus. Erikoissementtilaastin tehtävänä on jäykistää levy ja luoda vakioitu tartunta-alusta laattojen kiinnityslaastille.

Katso aikaisemmat vaiheet remontista 1- 2 ja vaiheet ja 3 – 4

Seuraava työvaihe on kylppärin lattian valu, seinien levytys ja vesieristys, pysykää blogissa.

Urakoinnista vastaa muiden yrityskumppanien ohella mm. HST-Monipalvelut Oy / Seppo Ruokolainen. Mikäli sinulla on tarvetta teettää asunnossa pientä tai laajempaa lattia tai muuta remonttia, ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse 050 3222 001 / Voitto Ruokolainen tai jätä tarjouspyyntö sähköpostin kautta osoite; info@hstoy.fi. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön / tarjouspyynnön tämän sivuston kautta tästä linkistä!

Tiesitkö, että remonteista on mahdollista saada kotitalousvähennystä ainakin toistaiseksi ks. kotitalousvähennys tästä linkistä!

Kuvat ja teksti Voitto Ruokolainen

lisää aiheeseen liittyviä postauksia