Kaksion remontti Vaihe 2- purkutyöt

Kaksion remontti Porissa 2019, tilaajana Mervi Suominen. Mervi asuu Helsingissä ja seuraa mm. blogijuttujen kautta (läpinäkyvää remonttia) remontin etenemistä.

Seuraamme kohteen valmistumista vaiheittain. Vaihe 1- asbestipurkutyö, josta on linkki kuvien alla olevassa tekstissä.

Kaksion remonttiKaksion remontti

Kaksion remontti. Kaksiossa tehdään täydellinen remontti. Remontti etenee vaiheittain. Vaiheessa yksi, työt aloitettiin asbestipurkutöillä ks. linkki.

Kaksion remonttiKaksion remontti

Kaksion remontti. Vaihe 2- purkutyöt. Kun asbestipurkutyöt oli tehty, aloitti yrityskumppani Leppänen (alimmaisena kuvassa) kaverinsa kanssa purkamaan kylppäriä ja kaapistoja. Amme ei mahtunut ehjänä oviaukosta, joten Leppänen joutui leikkaamaan puukkosahalla palasen pois, samalla amme keveni jonkin verran.  Pojilla oli melko moinen urakka kantaa mm. kylpyamme viidennestä kerroksesta auton peräkärryyn ja siitä Hangassuon lajitteluasemalle, mutta onhan pojilla voimia enemmän kuin pienessä kylässä. Vanha kudottu räsymatto oli hyvä apuväline tässä hommassa.

Kaksion remonttiKaksion remontti

Kaksion remontti. Eteisen ja makuuhuoneen vaatekaapit ja keittiön kaapistot on purettu.

Kaksion remonttiKaksion remontti

Kaksion remonttiKaksion remontti

Kaksion remontti. Kylpyammeen edessä oleva patteri poistettiin jäädyttämällä putket ja asentamalla tulpat päihin. Myös kuvassa oleva kaivo joudutaan uusimaan ja käsipesualtaan poistoputki. Nyt on jotakuinkin suurimmat purkutyöt tehty ja seuraavaksi kohteessa päästään jo rakentamaan uutta, pysykää jutussa mukana..

Tässä kohteessa urakoinnista vastaavat Yrityskumppanit Leppänen ja Nieminen. Putkitöistä vastaa Renfors ja laattahommista Leppäkorpi ja sähkötöistä Pirttilä.

Mikäli sinulla on tarvetta teettää asunnossasi esim. keittiöremontti, kylpyhuoneremontti, saunaremontti tai tapetoida, maalata seiniä, kattoa, ikkunanpuitteita tai laittaa uusi lattiapinnoite, ota rohkeasti yhteyttä HST-Monipalvelut Oy puh.050 3222 001 / Voitto. Sähköposti; info@hstoy.fi tai jätä yhteydenotto / tarjouspyyntö tästä linkistä, otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Kodin remontit oikeuttavat asiakasta hakemaan kotitalousvähennystä, kysy verottajalta ks. linkki!

Lue juttu vastaavanlaisesta remontista avaamalla linkki; https://remonttiparkki.fi/?s=pintaremontti

Kuvat; Voitto, Esko ja Sakari. Teksti Voitto Ruokolainen

lisää aiheeseen liittyviä postauksia