Kaksion keittiöremontti. Uusi keittiö, vaihe 3

Keittiöremontti on edennyt Itsenäisyydenkatu 59 Porissa vaiheeseen kolme, jossa keittiön ja eteisen kaapistojen runkoja asennetaan paikoilleen.

Kaksion täysremontti

Tältä vanha keittiö näyttää ennen remonttia.

KeittiöremonttiKeittiöremontti

Kaksion keittiöremontti. Keittiökaapistojen purkuvaiheen jälkeen tehtiin viemärille, sähköjohdoille ja vesiputkille uudet läpiviennit, jotta ne saadaan piilotettua kaapistojen sisään.

KeittiöremonttiKeittiöremontti

Kaksion keittiöremontti. Keittiön kaapistojen rungot ovat asennusvaiheessa. Rungot tehtiin valmiiksi Niemisen verstaalla Porin Ruosniemessä. Koska kyse on kaksion täysremontista, kuuluu urakkaan myös lattiapintojen uusiminen.

Lattian asentaa yrityskumppani Leppänen Porista. Lattian asennus tapahtuu remontin loppuvaiheessa, josta julkaistaan aineistoa myöhäisemmässä vaiheessa joten, pysykää blogissa.

Alla olevasta linkistä voitte nähdä miten varsinainen purkuvaihe eteni vaiheittain ks. vaihe 2.

Koska kerrostalo on rakennettu ennen vuotta 1994 ja huoneisto oli lähes alkuperäisessä kunnossa, oli kylppärin laatoitus ja keittiökaapistojen välitilalaatoitus tehtävä asbestipurkuna ks. vaihe 1.

Keittiöremontista vastaa HST-Monipalvelut Oy: n yrityskumppani Nieminen Porista. Mikäli sinulla on tarvetta teettää keittiöremontti, uusia kaapistoja tai teettää muuta remonttia, ota yhteyttä puhelimitse 050 3222 001 tai sähköpostilla info@hstoy.fi tai jätä tarjouspyyntö tämän linkin kautta, otamme sinuun yhteyttä.

Kodin remonteista on mahdollisuus hakea kotitalousvähennystä verottajalta. Lue lisää, avaa linkki!

Kuvat Nieminen ja teksti Voitto Ruokolainen

 

 

 

 

 

 

 

lisää aiheeseen liittyviä postauksia