Talon maalaus ja lahovaurioiden korjaus suoritettiin syyskuussa viikolla 37 ja 38 2020

Pelkkä talon pesu ei yksin riittänyt, vaan talosta löytyi lahovaurioita yhteensä noin kymmenkunta neliötä. Lahovauriot sijaitsivat eripuolilla taloa. Laudoituksen lisäksi jouduttiin myös runkotolppia uusimaan.  Työ piti tehdä sillä tavalla tarkasti, jotta lämpöeristeet eivät valuneet alas.

Talon maalaus
Talon maalaus
Talon maalaus

Katto oli aikojen saatossa päässyt vuotamaan ja aiheuttanut lahovaurioita mm. räystäiden alla.

Talon maalaus
Talon maalaus
Talon maalaus

Kuvista voitte nähdä lähtötilanteen työlle. Molemmat talon päädyt pestiin ns. homepesuna. Apuna käytettiin henkilönostinta.

Talon maalaus
Talon maalaus

Kun lahovauriot oli korjattu, suoritettiin varsinainen talon maalaus. Talo maalattiin kertaalleen alkusyksystä viikolla 38 / 2020. Urakoinnista vastasi Yrityskumppanit Teuvo Tyyskä ja Sakari Leppänen. Työ kesti yhteensä 2 viikkoa. Varsinainen talon maalaus, eli toinen maalauskerta suoritetaan keväällä 2021.

Talon maalaus hoitui hyvin, vaikka työn tilaajana oli kolme eri omistajaa. Voidaan sanoa, että henkilökemiat pelasivat kaikkien kanssa erinomaisesti, mikä on äärimmäisen tärkeä asia näissä hommissa.

Maalit tuli tilaajan toimesta ja ajallaan.

Mikäli sinulla on tarvetta teettää maalaushommia tai muunlaista remonttia, ottanette yhteyttä HST-Yrityskumppanit palvelunumeroon 050 3222 001, niin lähetetään ammattilaiset asialle. Voit jättää kutsun sähköpostilla os. info@hstoy.fi tai tarjouspyynnön tämän linkin kautta. Palvelemme asiakkaita Satakunnan alueella.

Kuvat Teuvo Tyyskä ja Sakari Leppänen. Teksti Voitto Ruokolainen

Remonteista on maholliduus hakemaan kotitalousvähennystä verottajalta ks. linkki.

lisää aiheeseen liittyviä postauksia