Kodinhoitohuone remontoitiin Porin Lyttylässä sijaitsevaan omakotitaloon huhtikuussa 2019.

 

Kodinhoitohuone

Isäntä oli purkanut omana työnä kaapistojen välitilalaatoituksen, syystä että osa laatoista oli irti pohjastaan.

Kodinhoitohuone

Kodinhoitohuone

Kodinhoitohuone

 

Ennen lattialaattojen purkamista teipattiin Kylppärin oviaukkoon muovi pölysuojaksi. 

Suurin osa lattialaatoista olivat ns. ”kopoja”, eli olivat irti pohjastaan? Syynä laattojen huonoon kiinnitykseen saattaa olla, se että lattiassa ei olla käytetty pohjustetta, lattia on ollut pölyinen ennen laatoitusta tai saneerauslaasti on päässyt kuivumaan ennen laatoitusta? Kun laatat oli irrotettu, oli vuorossa lattiapinnan hionta, eli poistettiin vanha saneerauslaasti.

Lattian ja seinän rajaa asennettiin vedeneristenauha. Nauha nostettiin seinälle noin 5 cm. Samoin asennettiin kaivolaippa. Lattia vedeneristettiin Weberin vedeneristysmassalla. Sitä ennen lattia imuroitiin puhtaaksi a siveltiin tartuntapohjuste. On äärimmäisen tärkeää, että tarvikkeet ovat samaa tuoteperhettä.

Kodinhoitohuone

Kodinhoitohuone

Lattia laatoitettiin ja saumattiin. Seinät maalattiin kauttaaltaan. Kun saumaus oli kuivunut vuorokauden yli, oli vielä edessä kaksi työvaihetta, kalusteiden asennus ja siivous.

Kodinhoitohuone

 

Urakoinnista vastasi HST: n yrityskumppani   Kekki. Mikäli sinulla on tarve teettää kodinhoitohuoneen remontti tai muunlaista remonttia, niin kannattaa sinun jättää tarjouspyyntö, joko soittamalla HST-Monipalvelut Oy: n palvelunumeroon 050 3222 001 tai sähköpostilla info@hstoy.fi tai sivuston lomakkeen kautta tästä linkistä! Palvelemme asiakkaita Satakunnan, Pirkanmaa, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueella ja jos on kysyntää, niin kauempanakin.

Työmme oikeuttaa asiakasta hakemaan kotitalousvähennystä verottajalta ks. linkki!

lisää aiheeseen liittyviä postauksia