Kooltaan kymmenen neliön kokoinen kylpyhuoneremontti tehtiin maaliskuussa 2020 Arvokiinteistöön Raahen kadulla Turussa. Vanha kylppäri muuttui Timon käsissä kotikylpyläksi, lue lisää. 

Kylpyhuoneremontti Turku
Kylpyhuoneremontti Turku

Yläkuva, jossa Kylpyhuoneremontti oli lähtökuopissaan ja alimmainen kuva, jossa kylpyhuoneremontti on valmis.

Lähtötilanne remontille oli se, että asiakas pyysi tarjouksen vain kylpyhuoneen purkutyöstä, ei kokonaisurakasta, lue kuvaus alla.

Kylpyhuoneremontti, jossa Seinän korkeus on 3,2 metriä ja leveys 1,8 metriä. Seinä on tehty tiilestä ja rapattu. Seinän yläosassa on lähes koko seinän kokoinen vanha neliosainen ikkuna. Seinälaatat ja lattialaatat, sekä WC-pönttö poistetaan myös. Lisäksi kylpyhuoneen oviaukkoa laajennetaan (kantava seinä).

Saatuani tarkemman kuvauksen, koskien remonttia tuli heti mieleeni, että tähän kohteeseen suosittelen pitkäaikaista Yrityskumppaniamme Timo Turusta.

Kylpyhuoneremontti Turku
Kylpyhuoneremontti Turku

Koska kyse oli oviaukon laajentamisesta kantavaan seinään, täytyi oviaukkoa tukea asentamalla metallinen palkki oviaukon yläosaan, sekä muurata palkki piiloon.

Melko pian, purkutyön edetessä asiakas päätti tilata Timolta varsinaisen kylpyhuoneremontin.

Kylpyhuoneremontti Turku

Kylpyhuoneremontti, josta käytetään myös nimeä pesuhuoneremontti on edennyt vaiheeseen, jossa ollaan päästy tekemään viemäröintiä ja rakentamaan lattiaa.

Kylpyhuoneremontti Turku

Kylpyhuoneremontti on edennyt jo varsinaiseen rakennusvaiheeseen, jossa lattia on valettu, seinät levytetty ja vesieristetty. Vesieristys on sivelty kolmeen kartaan, jotta varmistetaan tarvittava kalvon vahvuus.

Kylpyhuoneremontti Turku

Työ on edennyt rivakasti. Seinät on ehditty laatoittamaan, katto paneloimaan ja vuorossa on lattian laatoitus.

Kylpyhuoneremontti Turku

Kylpyhuoneremontti on vaiheessa, jossa lattiat ja seinät ovat saumattu ja kalusteiden asennus on loppusuoralla.

Kylpyhuoneremontti Turku
Kylpyhuoneremontti Turku
Kylpyhuoneremontti Turku

Kotikylpylään asennettiin myös kylpyamme, joka tekee jälleen tuloaan isompiin kylpyhuoneisiin, lisäksi asennettiin aukeavat, kaarevat suihkuseinät.

Kylpyhuoneremontti on valmis. Rahalla saatiin kylpylämäinen tunnelma ja fiilis, kyllä Timo osaa! Hintaa remontille tuli noin 27 000,00€

Urakoinnista vastasi HST- Yrityskumppani Timo Turunen, joka tekee remontteja Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella, eli Turku, Rauma, Pori ja näiden lähikuntien alueella.

Mikäli sinulla on tarvetta teettää kylpyhuoneremontti tai muunlaista remonttia, ota rohkeasti yhteyttä palvelunumeroon 050 3222 001, niin lähetämme asiantuntijan juttusillenne. Voit jättää tarjouspyynnön sähköpostilla info@hstoy.fi tai tämän linkin kautta.

Tiesitkö, että remonteista on mahdollista saada kotitalousvähennystä, joka haetaan verottajalta, ks. linkki.

lisää aiheeseen liittyviä postauksia