Salaojat ja pihatyöt

Salaojien kaivuu talon ympärille

Ahtaissa omakotitalojen pihoissa minikaivinkone on mainio työkone. Salaojien ja sadevesiviemärien kaivuu on yksi tällainen työ, jossa se pystytään tekemään ilman suurempia haittoja nurmikolle tai muulle puutarhakasvustolle.  Myös muut pienet pihan kaivuutyöt kuten kaapelien kaivuut, nurmikon kuorimiset, pensasaitojen perustamiset hoituvat helposti ja vähillä nurmikon vaurioilla.

Salaojat ja pihatyöt

 

 

 

 

 

Yanmar-merkkinen minikaivinkone tuodaan työmaalle henkilöauton peräkärryllä. Minikaivinkoneella pystyy kaivamaan 1,5metrin syvyyteen ja kone mahtuu metrin aukosta. Kone painaa n. 1000 kiloa. Kauhojen leveydet ovat 300mm ja 800mm. Kapeutensa puolesta minikaivinkoneella pääsee myös sisätiloihin kapeista oviaukoista.

Salaojat ja pihatyöt

 

 

 

 

 

Kaivaminen sujuu helposti seinän vieressä koneen pienen kokonsa vuoksi.

Salaojat ja pihatyöt

 

 

 

 

 

 

 

Talon ympärille tulee leveämmällä kauhalla siisti kaivanto, johon on helppo asentaa salaoja- ja sadevesiputket, sekä vaihtaa maa-aines.

Salaojat ja pihatyöt

 

 

 

 

 

 

 

Tässä kohteessa asiakas asensi itse salaojaputket ja tarkistuskaivot, Mikael suoritti kaivuun ja täytön. Myös putkien ja tarkistuskaivojen asennukset onnistuvat tilaajan halutessa.

Mikäli sinulla on tarve teettää salaojat, pihan muokkausta tai sinulla on muunlaista kaivinkoneen tarvetta, niin ota rohkeasti yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö, joko soittamalla HST-Monipalvelut Oy: n palvelunumeroon 050 3222 001 tai  sähköpostilla info@hstoy.fi tai sivuston lomakkeen kautta tästä linkistä! Palvelemme asiakkaita Satakunnan alueella.

PS. Tarjoamme yhteistyökumppaneiden kanssa myös viemärin ja putkistojen kuvauksia!

Työmme oikeuttaa asiakasta hakemaan kotitalousvähennystä verottajalta ks. linkki!

lisää aiheeseen liittyviä postauksia