Lattiaremontti

Lattiaremontti tehtiin Pinkjärvellä olevaan rantasaunaan huhtikuussa 2019

Saunan palomuurin korjausPalomuurin korjaus

Lattiaremontti aloitettiin poistamalla vanha kiuas ja pata. Sen jälkeen piikattiin palomuurista kaikki irtonainen rappaus. Tämän jälkeen kolot ja halkeamat paikattiin täyttömassalla ja viimeisteltiin ohutrappauslaastilla. Lattia purettiin ja samalla uusittiin lattian vesikouru.

LattiaremonttiLattia- ja palomuuri

Palomuuri maalattiin Muurimaalilla kahteen kertaan. Betonilaatta maalattiin Betolux- maalilla. Maali sopii betoni- ja puulattioiden maalaukseen sisätiloissa. Soveltuu myös aikaisemmin alkydi- tai epoksimaalilla tai -lakalla käsiteltyjen lattioiden huoltomaalaukseen, lähde Tikkurila.

LattiaremonttiLattiaremontti ja uusi kiuas

Osa lattian juoksuista uusittiin (50×100 kestopuusta). Asennettiin lattialauta 28×95 (mökkilaatu) ruuvaamalla naaraspontista. Käsiteltiin Supi- lattia öljyllä. Supi- lattia öljy on sävytettävä vesiohenteinen puuöljyemulsio kosteisiin sisätiloihin, kuten saunatiloihin ja pukuhuoneisiin. Se suojaa puuta kosteudelta ja lialta sekä vähentää puupinnan halkeilua, kuuluu Tikkurilan tuoteperheeseen. Lauteille ei tehty mitään tämän remontin yhteydessä.

Lisäksi, asennettiin uusi kiuas vesisäiliöllä ja uudet tuhkaluukut. Kaikki tämä tehtiin yhden mihen toimesta kuudessa työpäivässä. Urakoinnista vastasi HST-Monipalvelut Oy yhdessä Yrityskumppani Kekin kanssa.

Työ oikeuttaa asiakasta hakemaan kotitalousvähennystä.

Mikäli sinulla on tarve teettää asunnossasi tai mökillä remontti, ota yhteyttä puh.050 3222 001 tai s- postilla info@hstoy.fi tai jätä tarjouspyyntö tämän sivuston kautta TÄSTÄ!

Hakusanoja: Saunan lattiaremontti. Mökin lattian remontti. Saunaremontti. Mökki. Saunaremontti.

lisää aiheeseen liittyviä postauksia