remonttiparkki.fi

Ok- talon seinäremontti- pyydä tarjous!

Ok- talon ulkoseinäremontti

Ok- talon seinäremontti

 

Ok- talon seinäremontti toteutettiin toukokuussa 2019, paikkakunta Porin Lyttylä

Asiakas päätti teettää remontin, koska Ok- talon ulkoseinän rakenteisiin oli päässyt kosteutta. Myös sokkelin pinnoite oli lähes kauttaaltaan irti, syytä että, ulkovuorilauta oli kiinni sokkelissa ilman tippanokkaa.

 

Ok-talon seinäremonttiUlkoseinäremontti

 

 

 

 

 

 

 

Ok- talon seinäremontti. Laudoitus purettiin ja lämpöeriste poistettiin. Onneksi runkorakenteet eivät olleet vaurioituneet kosteudesta.

UlkoseinäremonttiUlkoseinän laudat maalattu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämpöeriste vaihdettiin ja tilalle asennettiin kivivilla. Sen jälkeen asennettiin tuulensuojalevy, jonka päälle kiinnitettiin poikittaissuunnassa koolausrimat. Ulkovuorilaudat pohjamaalattiin verstaalla valmiiksi.

Sokkelin paikkausOk-talon seinäremontti

 

 

 

 

 

 

 

Ok- talon seinäremontti. Avonainen seinä suojattiin peitteeltä aina, kun työmaalta poistuttiin. Sokkeli / kivijalka pinnoitettiin päädyn osalta kauttaaltaan.

Ulkovuorilaudat (limilaudoitus) viistosahattiin alapäästä siten, että saatiin aikaiseksi tippanokka, jotta vesi ei pääse jatkossa kivijalan ja pinnoitteen väliin. Ikkunoihin asennettiin tippapellit, joidenka virkaa hoiti ennen remonttia maalattu lauta.

 

Urakoinnista vastasi HST: n yrityskumppani “Luottopakki” Kekki. Mikäli sinulla on tarve teettää OK- talon seinäremontti ulkona tai sisätiloissa tai muuta remonttia, niin kannattaa sinun jättää tarjouspyyntö, joko soittamalla HST-Monipalvelut Oy: n palvelunumeroon 050 3222 001 tai  sähköpostilla info@hstoy.fi tai sivuston lomakkeen kautta tästä linkistä! Palvelemme asiakkaita Satakunnan, Pirkanmaa, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueella ja jos on tarvetta, niin kauempanakin.

Kysy myös viemärikuvausta?

 

Työmme oikeuttaa asiakasta hakemaan kotitalousvähennystä verottajalta ks. linkki!

P. Kekki ja teksti Voitto Ruokolainen

PS. Voit suurentaa kuvia klikkaamalla!

 

Ok- talon seinäremontti- pyydä tarjous!
Siirry sivun alkuun