Ikkunoiden ja ovien huoltomaalaus-pyydä tarjous!

Ikkonoiden ja ovien huoltomaalaus

Ikkunoiden ja ovien huoltomaalaus tehtiin Kaarinassa sijaitsevaan Omakotitaloon 2019

Kohteessa haluttiin tummanruskeat ikkunat valkoisiksi (yhteensä 4 normaalikokoista ja 4 pientä ikkunaa), vaaleanruskeat väliovet (3 kpl) sekä osittain jo valkoiseksi maalatut väliovet (2 kpl) myös valkoisiksi sekä kolmelle ulko-ovelle tehtävän huoltokäsittely.

Ikkunoiden maalausOvien maalaus

Työ aloitettiin suorittamalla maalipesu jokaiseen maalattavaan kohteeseen.

Ulkovien maalausIkkunoiden maalaus

Aloitimme lakkaamalla ulko-ovet. Ovet hiottiin kevyesti kauttaaltaan keskittyen niiden selkeisiin ongelmakohtiin.

Ulko-ovet olivat sävyltään kovin laikukkaat, ja etenkin talon etupuolella auringon polttamat.

Varsinaisen pääsisäänkäynnin ovi oli sävyltään siis paljon muita vaaleampi, joten varsinaista sävyä valittiin muiden ovien sen hetkisen sävyn perusteella. Ovet pintakäsiteltiin sävytetyllä lakalla kahteen kertaan, jotta lopputuloksesta saatiin siisti ja tasainen.

Pariovien maalausIkkunan huoltomaalaus

Seuraavaksi siirryimme ikkunoiden pariin. Myös ikkunoille suoritettiin kevythionta, jonka jälkeen ne pohjamaalattiin Tikkurilan Otex tartuntapohjamaalilla. Ulkopuolelta maalattiin myös ikkunoiden pielilistat.

Pohjamaalauksen jälkeen maalattiin ensimmäinen pintamaalikerros Colorian Deco Akva 40 pintamaalilla. Ikkunoiden alkuperäisen värin ollessa tummanruskea, jouduttiin ne maalaamaan vielä toisen kerran pintamaalilla. Näin saimme ikkunoille halutun peittoasteen sekä sisään, että ulos.

Ikkunoiden maalauksen lomassa aloitimme myös väliovien maalauksen.

Olohuoneessa sijainneet väliovet olivat puunväriset ja lakkapintaiset. Myös väliovet hiottiin kevyesti kauttaaltaan, jonka jälkeen aloitettiin maalaus. Väliovien alkuperäisen sävyn ollessa suhteellisen vaalea, riitti niille käsittelyksi kertamaalaus pohjamaalilla ja kertamaalaus pintamaalilla.

Toiset väliovet sijaitsivat yhdessä makuuhuoneista. Nämä olivat jo osittain kertaalleen perheen itsensä maalaamat. Ovet hiottiin kauttaaltaan. Maalaamattomat kohdat maalattiin pohjamaalilla, jonka jälkeen ovet maalattiin vielä kerran pintamaalilla.

Urakoinnista vastasi HST: n yrityskumppani M. Lehtonen yhdessä J. Kivilän kanssa. Mikäli sinulla on tarve teettää OK- talon ikkunoiden tai ovien huoltomaalausta tai muuta remonttia, jätä tarjouspyyntö, joko soittamalla HST-Monipalvelut Oy: n palvelunumeroon 050 3222 001 tai sähköpostilla info@hstoy.fi tai sivuston lomakkeen kautta tästä linkistä!

Yrityskumppanit palvelevat asiakkaita Varsinais-Suomen, Satakunnan, Pirkanmaa, ja Uudenmaan alueella ja jos on tarvetta, niin kauempanakin.

Työmme oikeuttaa asiakasta hakemaan kotitalousvähennystä verottajalta ks. linkki!

Kuvat ja teksti M. Lehtonen

PS. Voit suurentaa kuvia klikkaamalla!

lisää aiheeseen liittyviä postauksia