Maanrakennus – ja – koneurakointi- koko Suomen alueella

Maansiirto

Maanrakennus- ja Kaivinkoneurakointi, rakennusten purku, rikotus ja tärkkäys ym. työt, pyydä tarjous!

HST-Monipalvelut Oy: n Yrityskumppanit verkosto on laajentanut verkostoaan remonteista ja purkutöistä raskaamman kaluston puolelle, jossa tehdään maansiirtourakointia- ja kaivinkoneurakointia eri puolilla Suomea.

Maansiirto

Monipuolista maanrakentamista ja koneurakointia

Yhdessä ja erikseen voimme HST: n Yrityskumppanien kanssa tarjota asiakkaalle vanhojen talojen / rakennusten purkamisen ja talojen pohjatyöt jne. Palvelemme yrityksiä, julkishallintoa, sekä yksityisiä henkilöitä.

Erikoisosaamisalueena ovat rikotus- ja täkkäystyöt. Lisäksi tarjoamme alihankintatöitä muille maarakennusalan toimijoille ja louhintaliikkeille. Lisäksi tarjoamme miestyötä alihankintana. Autamme mm. työmailla muiden koneiden huollossa.

Rakennuksen purku

Rakennusten purkaminen

Yrityskumppanit Samille ja Karille on kokemusta karttunut vähän kaikenlaisissa maansiirto- ja louhintaliikkeissä laajalti, ympäri Suomea. Olemme mm. rakentaneet talonpohjia, teitä ja kunnallistekniikkaa, sekä purkaneet rakennuksia. Teemme täkkäyksiä räjäytystyömailla ja kiven rikotusta maan suurimmille louhintaliikkeille. Täkkäys muodostuu räjäytettävän kohteen päälle kasatuista ja toisiinsa kiinnitetyistä peitematoista eli täkeistä.

Maansiirto

Palvelumme pääperiaatteet ovat laatu, luotettavuus ja hyvä palvelu. Työmme laatu perustuu hyvään työmoraaliin, ammattitaitoon ja laadukkaaseen kalustoon. Kalustoa pyrimmekin pitämään jatkuvasti ajanmukaisena ja käytämme vain luotettavia merkkejä.

Maansiirto

Pidämme aikatauluista kiinni

Työprojektit räätälöidään aina asiakaskohtaisesti, ottaen huomioon heidän tarpeensa ja toiveensa. Aikatauluista pyrimme pitämään myös kiinni, joten teemme pitkiäkin päiviä, jos se on tarpeen. Olemme luonteeltamme rehellisiä, innokkaita ja kovia tekemään työtä. Näistä ominaisuuksista koostuukin hyvä työmoraalimme. Palvelumme luotettavuuden perustana toimivat kaikki nämä ominaisuudet yhdessä.

Maanrakennus ja koneurakointi

Olemme toimineet vuosia louhintatyömailla ympäri Suomea, joten pitkätkään keikkatyöt eivät ole meille ongelma. Teemme töitä sillä periaatteella, että sinne mennään missä meitä tarvitaan.

Maansiirto

Toiminta kattaa kaikki maarakennukseen liittyvät työt

Erikoisoasosaamista löytyy mm. rikotus- ja täkkäyksestä. Täkkäys muodostuu räjäytettävän kohteen päälle kasatuista ja toisiinsa kiinnitetyistä peitematoista eli täkeistä.

Maansiirto
Maansiirto

Mikäli teillä on tarvetta monipuoliselle maansiirto- ja kaivinkoneurakoinnille, ota rohkeasti yhteyttä Voitto Ruokolaiseen puh. 050 3222 001

Voit jättää tarjouspyynnön suoraan myös sähköpostilla info@hstoy.fi tai tämän linkin kautta. Saatuamme viestinne, otamme teihin yhteyttä, viimeitään seuraavana arkipäivänä.

 

lisää aiheeseen liittyviä postauksia