Rakennuksen purku. Rakennuksen purkaminen. Talon purku. Talon purkaminen. Purkutyöt. Tonttipohjien teko. Pyydä edullinen tarjouksemme!

Rakennuksen purkaminen aloitetaan käsipurkuna, esim. Ikkunat otetaan talteen ja kierrätetään. Vanhat ikkunat ovat kysyttyjä mm. kasvihuoneiksi, samoin erilaiset romumetallit ovat arvossaan. Purkutyön hoitaa HST-Monipalvelut Oy: n yrityskumppani.

Rakennuksen purku
Puramme kaiken kokoisia rakennuksia / taloja,
Rakennuksen purku
kuin myös teollisuusrakennuksia / varastorakennuksia.
Rakennuksen purku
Rakennuksen betonijäte voidaan murskata (pulverointi) tontilla ja käyttää montun täytteenä.
Rakennuksen purku
Rakennuksen purku
Hetki sitten tässä oli vielä rakennus?
Rakennuksen purku
Rakennuksen purku
Löytyihän se kellarikin.
Rakennuksen purku
Rakennuksen purku
Rakennuksen purku
kourallinen purkujätettä
Rakennuksen purku
Rakennuksen purkaminen. Rakennuksen purkujätteet lajitellaan paikan päällä ja näin vältetään erillisten jakeiden sekoittuminen sekajätekuormaan, sillä sekajäte on sitä jätettä, joka vastaanottopisteissä maksaa maltaita.
Rakennkusen purkaminen
Rakennuksen purkaminen
Rakennuksen puraminen
Rakennuksen purkaminen. Puolet urakasta on tehty.
Rakennuksen purku
Rakiennuksen purkaminen
Rakennuksen purkaminen onnistuu talvella erinomaisesti, koska maa on jäässä ja kestää raskasta kaivinkonetta paremmin.

Rakennuksen purkuun tarvitaan lupa asemakaava-alueella ja alueella, jolla on voimassa oleva rakennuskielto.

Purkulupaa ei tarvita, jos voimassa oleva rakennuslupa edellyttää rakennuksen purkua. Pienen piharakennuksen purkuun ei tarvita purkulupaa, kunhan rakennus ei ole museoviranomaisten suojelun kohde. Kysy lupa-asioista tarkemmin rakennusvirastosta.

Mikäli sinulla on tarve teettää rakennuksen purku / tonttipohjien tekoa. Ota rohkeasti yhteyttä HST-Monipalvelut Oy palveluun puh. 045 3225068 / Tapio Ruokolainen tai toimiston numeroon 050 3222001 tai sähköpostilla os. info@hstoy.fi tai remonttiparkin lomakkeella https://remonttiparkki.fi/lomake/ otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Yrityskumppanimme maansiirtopuolella tekee myös uuden rakennuksen pohjatyöt. Osa Yrityskumppaneista tekee monipuolisesti remontteja ja rakentaa uutta. Palvelemme asiakkaita laajalla alueella, ota reippaasti yhteyttä em. tavalla.

lisää aiheeseen liittyviä postauksia