Kylpyhuone- ja saunaremontti

Tämän saunan ja kylpyhuoneen omistajat asuvat Ahlaisissa, Satakunnassa. Remontti valmistui vuonna 2019. Tässä kohteessa nautimme saunan lämmöstä, hyvästä fiiliksestä ja rauhoittavista löylyistä. Tällä kertaa emme paneudu keskeneräisiin työvaiheisiin vaan ihailemme valmista jälkeä.

Mistä on sadunhohtoinen sauna rakennettu?

Saunassa on käytetty liuskekiveä seinissä ja lattiassa. Seinät ovat kierrätetystä hirrestä. Lauteet puolestaan ovat tuppeensahatusta koivusta, jota on käytetty myös osittain saunan katossa. Suurimmalta osin saunan katto on kuitenkin punottu päreistä. Saunan ja kylpyhuoneen välinen seinä on rakennettu savesta ja leppäpuusta. Oven karmit ovat halkaistu tukkipuusta. Kylpyhuoneen seinissä on käytetty halkaistuja heinäseipäitä.

Lauteet on koottu luonnon muovailemien puurunkojen varaan. Eli tässä sadunhohtoisessa kotikylpylässä ei ole yhtään tavanomaista suoraa puuta, vaan kaikki on positiivisesti vinksallaan.

Annetaan kuitenkin kuvien puhua puolestaan!

Mikäli sinulla on tarvetta teettää kylpyhuone- tai saunaremonttia, ota yhteyttä HST- Monipalvelut Oy / Voitto Ruokolainen puh. 050 3222 001 tai jätä tarjouspyyntö kotisivullamme www.remonttiparkki.fi

Kuvat: Vida Design Oy. Teksti: Voitto Ruokolainen

lisää aiheeseen liittyviä postauksia