remonttiparkki.fi

Kylpyhuoneremontti. Saunaremontti. WC- remontti – HST-Monipalvelut Oy Pori

Kylppäri

Kylpyhuoneremontti. Saunaremontti. WC- Remontti Pori

Olin ostamassa puolisolleni joululahjaksi puhelinta Elisan myymälästä Porissa. Kätellessäni kaupan puhelimesta ja viihdepaketista, keskustelu siirtyi hetkeksi asuntoremontteihin. ”Myyjä (Tatu) kysyi yllättäen kiinnostaako tarjota kylppäri ja saunaremonttia? Vastasin, että totta kai, missä kohde sijaitsee? Tatu vastasi, että Porissa, Kartanonranta alueella. Kysyin ajankohtaa, johon Tatu, että keväällä ja että hän ottaa uudelleen yhteyttä, jäin miettimään”? Kevät 2020 oli lähtökuopissa, kun Tatu soitti ja yhteydenotosta viikkoa myöhemmin tehtiin remonttisopimus.

Lähtötilanne remontille 23 maaliskuuta 2020. Vaihe 1, viikko 13

KylppäriKylppäriWC- remontti

Kylpyhuoneremontti. Saunaremontti. WC- remontti

Kylppäri purkutyötKylppäri purkutyötKylppäri purkutyö

Kylpyhuoneremontti. Saunaremontti. WC- remontti. Kuvissa seinät ja kattorakenteet ovat purkuvaiheessa. Myös putkari on käynyt poistamassa ja tulppaamassa putket.

KaivoKaivon vaihto

Kylpyhuoneremontti. Saunaremontti. WC- remontti. Jouduimme uusimaan myös kaivon ja pesukoneen poistoputken. Myös lattialämmitys joudutaan uusimaan, sillä vanha oli asennettu 1984 luvulla.

Lattian valu Lattian valu Vesieristys

Remontin vaihe 2,  viikko 16

Lattialämmitys on asennettu. Lattiat ovat valettu ja lisätty kaadot. Seinät ovat vesieristetty ja laattajako on vaiheessa.

Ohut T2QuickNet-matto on ihanteellinen ratkaisu remonttikohteisiin – erityisesti klinkkerilattioille. Erittäin ohut (3 mm) matto asennetaan suoraan lattialle, tasoitteen alle. Se voidaan asentaa kaikille riittävästi eristetyille ja rakennusmääräysten mukaisille aluslattioille. Lähde Tyco Thermal

Sienien laatoitus Vedeneristys

Remontin vaihe 3, viikko 17

Seinät ovat osittain laatoitettu, vielä puuttuu alakierto, joka laatoitetaan lattian kanssa saman aikaisesti. Lattia on myös vesieristetty. Vesieriste on Kiillon kerafiber, ostettu Kodin Terrasta.

Lisää kuvia on tulossa viikolla 18, joten pysykää blogissa.

Mikäli Sinulla on tarvetta teettää kylppäri, sauna, WC tai muunlaista remonttia, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla info@hstoy.fi. Puhelimella 050 3222001/ Voitto Ruokolainen tai 044 5559731 / Seppo Ruokolainen. Voitte lähettää tarjouspyynnön myös tämän linkin kautta. Saatuamme postisi, otamme yhteyttä Sinuun viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Työmme oikeuttaa asiakasta hakemaan kotitalousvähennystä verottajalta, lue lisää tästä linkistä.

Kuvat Pentti Rosholm. Teksti Voitto Ruokolainen

Yhteistyöterveisin

Voitto Ruokolainen

HST-Monipalvelut Oy

 

 

Kylpyhuoneremontti. Saunaremontti. WC- remontti – HST-Monipalvelut Oy Pori

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Siirry sivun alkuun