Katon maalaus. Kattoremontti

Ennen katon maalausta, pitää katto puhdistaa liasta, sammaleesta ja ruosteesta. Jos käytössä ei ole painepesuria mielellään kuuma sellaista, pitää katto pestä käsipelillä, karhentaa pinta hiomapaperilla ja teräsharjalla. Pesuaineena kannattaa käyttää peltikaton pesuun tarkoitettua pesuainetta esim. panssaripesu, lue käyttöohje.
Jos käytät sähkökäyttöisiä koneita, muista suojalasit. Myös turvavaljaat / köysi kuuluvat ehdottomasti kattomaalarin varustukseen.

kattoremontti_katon_peseminenkattoremontti_katon_peseminen

Rivitalon katto ja omakotitalojen katot ovat pesty kuumavesipainepesurilla, jossa on 34 kilovatin Kuminssin kone, joka tuottaa jopa 600 bar`in pesutehon, sekä 110 asteen lämpötilan, nämä yhdessä poistavat liat ja vanhat pinnoitteet tehokkaasti.

kattoremontti_katon_maalaaminen_1Kattoremontti

Katon maalaus! Kun katto on pesty, alkaa varsinainen maalaus. Kuvassa koulurakennuksen katto on jo osittain maalattu. Kaunis pinta on saatu aikaiseksi ruiskulla.

kattoremontti_katon_maalaaminen_2Kattoremontti

Kuvassa on ulkorakennuksen katon maalaus on meneillään. Oikealla puolella maalattu paanukatto. Kuten kuvista voitte nähdä, on henkilönostin verraton apu näissä hommissa.

Paras hetki katon maalaukseen on puolipilvinen päivä. Samoin katon maalaus tulee suorittaa siten, että iltakosteus ei pääse haittaamaan kuivumista. Muista, että lämpötila pitää olla vähintään viisi astetta plussan puolella.

Lisäksi yrityskumppanimme pesee ja pinnoittaa tiili ja varttikattoja.

Jos katon kunto on sitä luokkaa, että pelkkä maalaaminen ei kannata, teemme sinulle tarjouksen kattoremontista / uuden katteen vaihtamisesta. Teemme myös julkisivuremontteja!

Jos epäilyttää, tai pelkäät korkeita paikkoja, kannattaa katon maalaus jättää alan ammattilaiselle.

Jätä tarjouspyyntö sähköpostilla os. info@hstoy.fi tai puh. 050 3222001

Ks. kotitalousvähennys tämän linkin kautta!

lisää aiheeseen liittyviä postauksia