KILPAILUTA REMONTTI, REMONTIT JA RAKENTAMINEN

Teemme edellä mainitut remontit laadukkaasti ja kilpailukykyiseen hintaan. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido sinua mihinkään!

Remontit ja rakentaminen on mahdollista tehdä yrityskumppanien kanssa yhdessä ryhmittymänä tai erikseen, riippuen työn laajuudesta ja aikataulusta. Tällä hetkellä ryhmittymä palvelee Porin ja lähikuntien alueella. Yksittäisesti HST-yrityskumppanit palvelevat Pori – Turku -Tampere ja Hämeen alueella.

Tiedoksi, että arvostamme asiakkaan mahdollisimman laajaa kuvausta remontista myös aikataululla on suuri merkitys.

Alla muutama yleisin kysymys, jotka nousevat pintaan silloin, kun on kyse remonteista. Laadi mahdollisimman tarkka ja laaja kuvaus, eli mitä remonttia olet teettämässä ja koska?

Onko kyse kosteusvauriosta / vahingosta?

Onko talo rakennettu ennen vuotta 1994?

Onko keittiö tai märkätilaremontti tehty ennen vuotta 1994?

Onko vaurio äkillinen vai ajan saatossa muodostunut?

Onko suoritettu kuntokartoitus

Onko tehty kirjallinen raportti?

Korvaako vakuutus?

Tehdäänkö remontti tuntityönä, avaimet käteen palveluna, vai mitenkä?

Aikataulu, eli milloin remontti tulisi olla valmis?

Muuta, mitä?

Jos on mahdollista, lähetä tarjouspyynnön yhteydessä muutama valokuva remontoitavasta kohteesta sähköpostilla os. info@hstoy.fi

Katselmus

Sanomattakin on selvää, että suuressa osassa remontteja pitää suorittaa katselmus ennen tarjouksen jättämistä. Katselmuksen suorittaa aina urakoitsija. Katselmuksen aikana voit tehdä havaintoja urakoitsijasta, ja arvioida toimiiko henkilökemiat jne.

Vastuut

Urakoitsijat ovat itsenäisiä yrittäjiä, ei HST-Monipalvelut Oy:n työntekijöitä. Urakoitsija vastaa aina työnsä laadusta ja takuusta suoraan asiakkaalle ja asiakas vastaa tarjouspyynnön sisällön oikeellisuudesta ja urakoitsijan valinnasta.

Voit jättää tarjouspyynnön sähköpostilla os. info@hstoy.fi tai tämän linkin kautta! Lisätietoja palvelusta saat myös soittamalla ao. numeroihin

HST-Monipalvelut Oy

Puh.050 3222001 / Voitto Ruokolainen

Puh.044 5559731 / Seppo Ruokolainen

www.hstoy.fi

www.kylppäri.fi

Parasta palvelua jo yli 12 vuoden ajan!                                            

lisää aiheeseen liittyviä postauksia