Kylpyhuoneremontti-PORI

Kylpyhuoneremontti. Puolisolleni uusi puhelin, Tatulle uusi kylpyhuone.

Kylpyhuoneremontti. Olin ostamassa puolisolleni joululahjaksi puhelinta Elisan myymälästä Porissa. Kätellessäni kaupan puhelimesta ja viihdepaketista, keskustelu siirtyi hetkeksi asuntoremontteihin. Myyjä (Tatu) kysyi yllättäen kiinnostaako tarjota kylpyhuone- ja saunaremonttia. Vastasin: ”Tottakai, missä kohde sijaitsee?” Tatu vastasi sen sijaitsevan Kartanonrannan alueella Porissa.  Ajankohta kylpyhuoneremontille olisi keväällä ja Tatu palaisi asiaan vielä myöhemmin.

Kevät 2020 saapui ja Tatu soitti. Viikkoa myöhemmin tehtiin remonttisopimus. Loppu on positiivista historiaa.

Lähtötilanne remontille 23 maaliskuuta 2020. Vaihe 1, viikko 13

Kylpyhuoneremontti ENNEN JA JÄLKEEN

Kylppäri
Kylpyhuoneremontti
Kylppäriremontti

 

WC- REMONTTI ENNEN JA JÄLKEEN

WC- remontti
WC - remontti
WC- remontti

Saunaremontti ENNEN JA JÄLKEEN

Kylppäri
Saunaremontti
Saunaremontti

Alla muutama työkuva eri vaiheista

Kylppäri purkutyöt
Kylppäri purkutyöt
Kylppäri purkutyö

Kuvissa seinät ja kattorakenteet ovat purkuvaiheessa. Myös putkari on käynyt poistamassa ja tulppaamassa putket.

Kaivo
Kaivon vaihto

Jouduimme uusimaan myös kaivon ja pesukoneen poistoputken. Myös lattialämmitys joudutaan uusimaan, sillä vanha oli asennettu 1984 luvulla.

Lattian valu
Vesieristys

  

Remontin vaihe 2,  viikko 16

Lattialämmitys on asennettu. Lattiat ovat valettu ja lisätty kaadot. Seinät ovat vesieristetty ja laattajako on vaiheessa.

Ohut T2QuickNet-matto on ihanteellinen ratkaisu remonttikohteisiin – erityisesti klinkkerilattioille. Erittäin ohut (3 mm) matto asennetaan suoraan lattialle, tasoitteen alle. Se voidaan asentaa kaikille riittävästi eristetyille ja rakennusmääräysten mukaisille aluslattioille. Lähde Tyco Thermal

Vedeneristys

Remontin vaihe 3, viikko 17

Seinät ovat osittain laatoitettu, vielä puuttuu alakierto, joka laatoitetaan lattian kanssa saman aikaisesti. Lattia on myös vesieristetty. Vesieriste on Kiillon kerafiber, ostettu Kodin Terrasta. Lisää kuvia on tulossa viikolla 18, joten pysykää blogissa.  

Mikäli sinulla on tarvetta teettää kylpyhuoneremontti, saunaremontti, Wc-remontti tai muunlaista remonttia, niin ota rohkeasti yhtyettä HST-Monipalvelut Oy:n puh.050 3222 001, sähköpostilla info@hstoy.fi tai tämän linkin kautta.

Tiesitkö, että remonteista on mahdollisuus saada kotitalousvähennystä ks. linkki

lisää aiheeseen liittyviä postauksia