Terassin rakentaminen

Terassi rakennettiin vanhan terassin tilalle. Kohde sijaitsee rivitaloyhtiössä Porissa, asiakkaana Elina Koski.

Vanha terassiVanha terassiVanha terssi purettuna

Terassin laatoitus purettu

Rivitaloyhtiössä oleva vanha terassi purettiin salaojitustyön alta pois 2018 ja 2019 tilalle rakennettiin uusi tilavampi terassi. Uusi terassi / patio päätettiin rakentaa muutaman neliön verran suuremmaksi ja rakentaa samalla kaide (vinorima) suojaamaan ohikulkijoiden katseilta jne.

Uuden terassin runkoTerassin runkoTerassin runko

Terassin laudoitus

Terassin rakentaminen

Terassin runko rakennettiin osittain nurmikon päälle siten, että runko (kestopuu) ei ole suoraan kosketuksessa nurmikon kanssa. Teräskiiloja asennettiin vajaa kolmekymmentä kappaletta, (ks. routa) joihin kiinnitettiin runkotolppia, jotka puolestaan kiinnitettiin runkoon ruostumattomilla ruuveilla. Hyödynsimme myös vanhoja betonilaattoja asentamalla laatat runkorakenteen alle, sorastuksen päälle. Laattojen päälle asennettiin kestopuusta sopivan mittaisia pätkiä, jotka puolestaan kiinnitettiin runkoon. Tällä tavalla tehtynä betonilaatan korkeutta suhteessa runkoon ei tarvinnut erikseen säätää.

Asensimme UV suojatun maisemointikankaan rungon ja laudoituksen väliin, jotta rikkaruohot eivät pääse kasvamaan ja samalla kangas estää esineitä putoamasta kadoksiin. Tällä tavalla säästimme asiakkaan aikaa ja rahaa, kun maa-ainesta ei tarvinnut kaivaa ja kuljettaa pois tontilta, tuoda soraa tilalle, täryttää jne.  Myös kansilaudoituksen suuntaa muutettiin.

Terassi ja kaideTerassin kaideTerassi on valmis

Terassin rakentaminen tapahtui HST-Monipalvelut Oy: n toimesta. Mikäli teillä on tarvetta rakennuttaa terassi tai teettää muunlaista remonttia, ottakaa rohkeasti yhteyttä HST-Monipalvelut Oy puh.050 3222001 tai s. postilla info@hstoy.fi tai sivuston lomakkeen kautta tästä linkistä.

”Olen erittäin tyytyväinen sekä työn etenemiseen että lopputulokseen. Kaikki sujui oikein mallikkaasti ja lopputulos on jopa enemmän kuin odotin”

Suosittelen Elina Koski, puh. 050 557 2321.

Emme tee kaikkia remontteja yksin, vaan palvelemme asiakkaita välitämällä rakennusalan pienyrityksiä (yrityskumppaneita) asiakkaiden erilaisiin remonttikohteisiin alueilla; Pohjanmaa, Satakunta, Pirkanmaa, Varsinais-Suomi ja Uusimaa. Olemme harjoittaneet välitystoimintaa jo vuodesta 2009 alkaen. Jätä yhteydenotto / tarjouspyyntö tästä linkistä.

Työ oikeuttaa asiakasta hakemaan kotitalousvähennystä!

Kuvat ja teksti Voitto Ruokolainen

lisää aiheeseen liittyviä postauksia