Ullakkotilan rakentaminen Porissa 2018

Ullakkotilan rakentaminen tapahtui HST- Yrityskumppanit verkostoon kuuluvan Kekin toimesta.

Ullakkotilan remonttiUllakkotilan remontti

 

 

 

 

 

 

 

Ullakkotilan rakentaminenUllakkotilan rakentaminen

 

 

 

 

 

 

Ullakkotilan rakentaminen

 

 

 

 

 

 

 

 

Seinissä ja katossa lämpöeristeenä käytettiin SaunaSatu eristelevyä.

Kingspan Eristelevyjä voidaan käyttää myös muissa tiloissa rakenteiden sisäpuolisena eristekerroksena yhdessä paneeli- tai muun sisäverhouksen kanssa. Kingspan Sauna-Satu sopii käytettäväksi yhtä hyvin uudis- kuin korjausrakentamisessa. Sauna-Satu soveltuu saunan seinien ja kattojen sekä kosteiden tilojen kattopintojen eristeeksi.

Koolauksen jälkeen seiniin asennettiin kipsilevyt ja saumoihin saumanauha joidenka saumat tasoitettiin ja seinät maalattiin. Lattia erisettiin Parokin kivivillalla. Lattiaan asennettiin lattialastulevy, johon asennettiin vesikiertoinen lattialämmitys ja putkien väliin asennettiin kipsilevysoirot, jonka jälkeen lattia valettiin kipsitasoitteella ja kipsin kuivuttua asennettiin lattialaminaatti.

Ullakkotilan WCUallakkotilan portaat

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisäksi tilaan rakennettiin WC ja portaat.

Urakan kesto yhdelle miehelle laskettuna kesti noin 2,5 kk. Hintaa työlle tuli 14 458,00 euroa, ei sis. tarvikkeita.

Mainittakoon, että tämä Ullakkotilan rakentaminen tapahtui uudisrakennukseen, joka ei oikeuttanut asiakasta saamaan kotitalousvähennystä. Vähennys koskee vain remontoitavia vintti / ullakkotiloja.

Mikäli sinulla on suunnitemissa ullakkotilan rakentaminen tai ullakkotilan remontti, ota rohkeasti yhteyttä palvelunumeromme 050 3222001 kautta. Sähköpostilla; info@hstoy.fi tai tämän linkin kautta. 

 

 

 

lisää aiheeseen liittyviä postauksia