Salaojaremontti- pyydä tarjous!

Salaojat

Salaoja, salaojat, salaojaremontti, sekä terassi tehtiin kesä-heinäkuun vaihteessa 2019, asiakkaana Juho Wiren Pori

SalaojaremonttiSalaojaremonttiSalaojaremontti

 

 

 

 

 

SalaojaremonttiSalaojaremonttiSalaojaremontti

Sokkelin syväys on noin metrin verran, kun taasen kaupungin viemäröinti / liitosputken syväys oli yli kahdessa metrissä, ks. kuva, jossa oranssin värinen viemäriputki liitettiin kaupungin viemäriin.

Salaojaremontti. Kun kaivanto on tehty, kiinnitettiin sokkeliin patolevy ja reunanauha. Pohja tasattiin, jonka jälkeen lisättiin sepeliä muutaman cm kerros ja sen jälkeen asennettiin salaojaputki. Ennen sepelikerrosta asennettiin  ns.”tappokangas” estämään hienomman maa-aineksen sekoittuminen sepelin joukkoon.

 

SalaojaremonttiSalaojaSalaoja

 

 

 

 

Salaojaremontti

Kuvassa asiakas J. Wiren ja urakoitsija M. Jokinen tuumaustauolla, kuvaussession ajan. Kuvassa mm. Dumpperi, joka sopii erittäin hyvin ahtaille pihoille pienen, mutta tehokkaan kokonsa vuoksi.

Salaojaremontti tehtiin L- muotoisen talon ympärille. Isäntä itse piikkasi betonista valetun terassin pois ja avusti monessa muussakin työvaiheessa, samalla perhe Wiren säästi “kasan” euroja.

 

SalaojaremonttiSalaojaputket

 

 

 

 

 

Salaojaremontti. Kun kaivausta tehtiin, paljastui “raksamiehen kosto” eli kaikenlaista metalli ja peltiroinaa oli kätketty / upotettu runsas peräkärryllinen talon seinustalle ilmeisesti jo rakennusvaiheen aikana?

SalaojaremonttiSalaojaremontti

Salaojaremontti on edennyt etupihan puolelle, jossa on myös autotallille pääsy. Etupihasta jouduttiin leikkaamaan asfalttia seinän vierestä noin 100 cm leveydeltä, jotta salaojat ja sadevesiputket voitiin asentaa paikoilleen. Osaltaan asfaltti korvattiin laatoituksella, ks. kuvat alla.

SalaojaremonttiSalaojaremonttiSalaojat

Salaojaremontti on edennyt vaiheeseen, jossa sadevesiohjausjärjestelmä on asennettu ja vuorossa on vedenohjaus (Finnfoam) levyn asennus, joka asennetaan poistamaan sadevesi pois kivijalasta.

LankkureunusLaatoitusRännikaivo

Lankkureunus viimeistelee salaojaremontin. Asiakas Juho Wiren on luvannut toimia suosittelijana.

Urakoinnista vastasi HST: n yrityskumppani “Luottopakki” M. Jokinen. Mikäli sinulla on tarve teettää salaojaremontti, kaivaa uima-altaalle / lammelle paikka tai teettää ihan muunlaista remonttia ulkona tai sisätiloissa jätä tarjouspyyntö, joko soittamalla HST-Monipalvelut Oy: n palvelunumeroon 050 3222 001 tai sähköpostilla info@hstoy.fi tai sivuston lomakkeen kautta tästä linkistä! Palvelemme asiakkaita Satakunnan, Pirkanmaa, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueella ja jos on tarvetta, niin kauempanakin.

Työmme oikeuttaa asiakasta hakemaan kotitalousvähennystä verottajalta ks. linkki!

Kuvat ja teksti Voitto Ruokolainen