Pintaremontti, tapetointi ja maalaus – Pyydä tarjous!

Pintaremontti. Tapetointi ja maalaus

Pintaremontti, tapetointi ja maalaus – Pyydä tarjous!

Omakotitalon pintaremontti Porissa.

Pintaremontti koskien olohuoneen, käytävän ja tuulikaapin pintoja. Vahvasti vuosien saatossa tummuneet katto- ja tuulikaapin seinäpaneelit saivat uuden valkoisen maalipinnan. Olohuoneen seinät tapetoitiin ja osa seinistä jätettiin maalipinnalle. Myös ovet 4 kpl maalattiin. Katto ja jalkalistat laitettiin vaihtoon.

pintaremontti

Tapetit on poistettu. Kuva on olohuoneesta tapetin poiston jälkeen. Kuten kuvasta voitte huomata, ovat seinät lastulevyä ja levyjen välissä on rako. Raot kitattiin, hiottiin ja seinät pohjamaalattiin.

IMG_6225

Suojaus meneillään. Ennen pohjatöitä, peitettiin lattia, oviaukot ja ovet.

katon_pesu

Sinillä se sujuu! Suojauksen jälkeen oli vuorossa katon pesu. Petteriltä tämäkin työvaihe sujuu helposti.

IMG_6222

Katto pesun jälkeen. Myös verhotangon lippa poistettiin.
Eli em. kuvista voitte nähdä katon ennen maalausta.

Uutta maalipintaa. Katon maalaustyö on vaiheessa. Petteri käyttää maaliruiskua varsin näppärästi. Pohjamaalina käytettiin öljypohjaista maalia.

katto_maalattu

Katto on maalattu.

IMG_6251

Katon viimeistely! Katto on saanut kauttaaltaan maalipinnan. Eli yksikerros pohjamaalia ja sen jälkeen parikertaa vesiohenteisella maalilla ja vielä lopuksi pensselillä muutamat pontit ja paneelin jatkot. Isommat kolot kitattiin agrylimassalla. Öljypohjainen maali tarttuu hyvin, mutta ikäväpuoli on sen voimakas tärpätin haju. No aamulla hajusta oli vain muisto jäljellä.

seinän_hionta

Kirahville kyytiä. Ennen katon pintamaalausta, seinät hiottiin ”kirahvia” apuna käyttäen. Ei hiominen paljoakaan pölyttänyt, sillä häntäpäässä oli tehokas imuri. Tämän jälkeen pohjamaalia pintaan.

IMG_6253

Tästä se tapetointi aloitetaan. Kun katto oli maalattu valmiiksi, ja seinät pohjamaalattu oli vuorossa tapetointi. Laseria apuna käyttäen saadaan tapetille suora pystylinja.

tapetointi

Tapetointi vaiheessa.

IMG_6258IMG_6259IMG_6260

Tapetointi on valmis, samoin jalka- ja kattolistat ovat asennettu.Katso miten valon suunta vaikuttaa tapetin esille tuloon.

katon_maalaaminenIMG_6240

IMG_6262

Tuulikaapin pintamaalaus on vaiheessa!

Tuulikaappi on valmis! Ihan kaikkia pintoja ei maalattu ruiskulla, vaan ovet maalattiin pensselillä ja pieninukkaisella telalla. Kuvasta voitte nähdä kuinka valoisaksi eteinen tuli.

Mikäli suunnittelette pintaremonttia tai muuttoremonttia Porin ja Satakunna alueella, niin ota yhteyttä puh.050 3222 001 tai sähköpostilla: info@hstoy.fi. Voit jättää tarjouspyynnön myös tämän linkin kautta!

Muista kotitalousvähennys. Lisätietoa tämän linkin takaa!

 

lisää aiheeseen liittyviä postauksia