Suomen Ammattikauppa suosittelee RemonttiParkki.fi asiakashankintapalvelua muillekin rakennusalan yrityksille!

Remontti Pori ja Satakunta

Porilainen Lauri Hatulainen liittyi P-arkki.fi käyttäjiin ensimmäisenä jo vuonna 2008 Voitto Ruokolaisen otettua yhteyttä häneen. Hatulainen otti vihjeestä vaarin ja liittyi, koska uusi liikeidea vaikutti mielenkiintoiselta ja toimivaltakin.

Mitään epäilyksiä hänellä ei toiminnan suhteen ollut, vaan hän oli avoimin mielin. Avoimuus kannatti, sillä yhteistyö asiakashankinnan suhteen on sujunut Hatulaisen mukaan hyvin ja konflikteilta on vältytty. Hän on tehnyt monenlaista hommaa, muun muassa kylpyhuone- ja kattoremontteja ja uudisrakennuspuolelta mm. Hallin.

”Annan toiminnalle arvosanaksi 9+, sillä kymppiin vaadittaisiin enemmän yhteydenpitoa ja toisekseen, onko täydellistä edes olemassa?”, Hatulainen kysyy.

Hän suosittelisi P- arkki.fi asiakashankintapalvelua muillekin rakennusalan yrityksille, sillä se tuo hyvää lisätienestiä ja sen kautta saa vähemmällä vaivalla toimeksiantoja kuin jos itse alkaisi ilmoittella lehdissä.

”Joskus harmittaa, kun hintoja poljetaan, sillä se ei ole kenenkään etu. Tosin asiakas tekee valinnan, kenet ottaa” Hatulainen järkeilee.  Nykyinen RemonttiParkki.fi tunnettiin alkujaan nimellä Nettimedia P-Arkki.fi

 

Suomen Ammattikauppa / Lauri Hatulainen rakentaa tänä päivänä omakoti- ja rivitaloja Porissa ja on siksi täystyöllistetty aina 2016 asti.

Puh.0445641933

lisää aiheeseen liittyviä postauksia

Kylpyhuoneremontti
Kylpyhuoneremontti-PORI

Kylpyhuoneremontti-PORI Kylpyhuoneremontti. Puolisolleni uusi puhelin, Tatulle uusi kylpyhuone. Kylpyhuoneremontti. Olin