Rakennuksen purkaminen tapahtui HST-Yrityskumppanin toimesta, nykyaikaisilla koneilla ja laitteita. Purkutyö suoritetaan lajittelevana purkuna ”avaimet käteen” -periaatteella ja tarvittaessa koko Suomen alueella, pyydä tarjous!

Rakennuksen purkaminen

Tässä jutussa kuvattu Rakennuksen purkaminen tapahtui Helsingissä, metsäisellä rinnetontilla. Rinnetontit näin talviaikaan tuovat oman haasteensa purkutyöhön. Tähänkin kohteeseen jouduttiin tuomaan murskaa, jotta raskas kaivinkone pääsi kipuamaan ylös rinnettä.

Talon purkaminen

Valoa kansalle, joka pimeydessä vaeltaa

Illat eivät vielä tähän vuodenaikaan ole valoisia, joten valoa tarvitsevat ne, jotka pimeydessä töitä tekevät. Koska tontilta oli katkaistu sähköt, jouduttiin turvautumaan polttomoottorikäyttöiseen valaisimeen, jotta homma saadaan hoidettua luvatussa ajassa.

Talon purkaminen

Rakennuksen purkaminen. Ennen varsinaista konepurkua jouduttiin sisällä tekemään käsipurkua mm. ikkunat irrotettiin käsin. Ikkunat saatiin kierrätykseen ja tällä tavalla uusi elämä toisessa talossa. Myös ehjä puutavara otettiin talteen, jota voidaan käyttää mm. uutta taloa rakennettaessa ja varsinkin sokkelilaudoituksena.

Talon purkaminen

Purkujätettä, puuta ja betonia kertyi yhteensä 10 lavallista, joka toimitettiin asiaan kuuluvalla tavalla jäteasemalla.

Talon purkaminen

Työturvallisuus asiat otettiin tällä työmaalla vakavasti.

Tontti rajatiin verkolla ja lisäksi Jussilla oli pari purkajaa apuna ja kaikilla oli radiopuhelin käytössä, jotta voitiin pitää turvallisesti yhteyttä konetyön aikana.

Talon purkaminen
Talon purkaminen

Rakennuksen purkaminen tapahtui sovitun urakan mukaisesti Yrityskumppani Jussi Flinkmanin toimesta. Lisäksi sovittiin, että jäteasema laskuttaa asiakasta suoraan, jolloin asiakkaalle kertyy / kertyi säästöä, kun laskutus ei kiertänyt palvelumme kautta.

Mikäli sinulla on tarvetta teettää rakennuksen purkaminen, talon pohjatyöt tms. koneurakointia, niin ota rohkeasti yhteyttä HST: n palvelunumeroon 050 3222 001, niin katsotaan miten voimme olla avuksi?

Voit jättää yhteydenottopyynnön myös sähköpostilla os. info@hstoy.fi tai suoran tarjouspyynnön tämän linkin kautta! otamme yhteyttä sinuun viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Katso myös aikaisemmat artikkelit maanrakennus ja Talon purkaminen!

Yrityskumppani Jussi Flinkman palvelee asiakkaita Satakunnan, Pirkanmaan, Varsinais-Suomen, Kanta-Hämeen, Hämeen, Eteläpohjanmaan, Kainuun, Keski-Suomen alueella ja tarvittaessa kauempanakin, ota yhteyttä!

lisää aiheeseen liittyviä postauksia