remonttiparkki.fi

Pensasaidan leikkaus – pyydä tarjous heti!

Pensasaidan leikkaus

Pensasaidan leikkaus

Kuvan pensasaita on nimeltään tuhkapensas / tuhkamarjapensas.

Pensasaitaa kannattaa leikata ainakin kerran vuodessa.

Aita leikataan juhannuksen aikaan / jälkeen, kun alkukesän kasvu on hidastunut. Alla oleva aita leikattiin elokuun 11-12.2018. Pyrimme jättämään täysikasvuiseen aitaan vain vähän uutta kasvua. Keskenkasvuiseen aitaan voi jättää 10- 15 senttiä uutta kasvua.

 

 

Pensasaidan leikkausPensasaidan leikkaus

 

 

 

 

 

 

 

Kuvan aidan korkeus yltää aina kahteen ja puoleen metriin, joten jonkinlainen pukki on hyvä apuväline. Myös pensasleikkurilla saa olla kokoa, kun syvää ja korkeata aitaa leikataan, eli koneella pitää olla vääntöä, jotta yli peukalon vahvuiset oksat saadaan leikattua yhdellä kertaa.

 

Pensasaidan leikkausPensasaidan leikkaus

 

 

 

 

 

 

 

Pensasaidan leikkaus

Kuvan aidan syvyys on päältä noin kaksi metriä, joten on kurkotettava syvälle, jopa aidan sisään, jotta ei tarvitse suorittaa tasausleikkausta aidan toiselta puolelta.  Muutamaan otteeseen olemme törmänneet “ampiaispesään” ja saaneet muutaman pistoksen. Joten tässäkin asiassa kannattaa suojautua. Tuhkapensas on myös altis kirvoille, jotka syövät pensaan lehtiä ja kuivana aikana aita pölyttää ikävästi.

 

Pensasaidan leikkaus

 

 

 

 

 

 

 

Tuhkapensas, syreeni ja aronia ovat helpoimmat leikattavat, kun taasen piikikäs orapihlaja aita on kaikkea muuta, kuin helposti leikattava. Orapihlaja aitaa leikattaessa on hyvä pitää paksuja käsineitä ja haravoitava leikkuujätteet huolella, jotta vältytään tapaturmilta ja rengas rikoilta. Palveluumme kuuluu myös leikkuujätteen kuljetus kierrätykseen. Veloitamme em. töistä 35,50€ / h + alv 24%. Työ oikeuttaa asiakasta hakemaan kotitalousvähennystä verottajalta.

Mikäli sinulla on tarvetta leikkauttaa pensasaita, kuusiaita, ota yhteyttä HST-Monipalvelut Oy yrityskumppanit verkostoon puh.050 3222 001 tai s-postilla os. info@hstoy.fi tai jätä yhteydenottopyyntö tämän sivuston kautta tästä linkistä, otamme sinuun yhteyttä heti viestin saatuamme.

 

Kuvat ja teksti Voitto Ruokolainen

 

 

 

 

 

 

 

Pensasaidan leikkaus – pyydä tarjous heti!
Siirry sivun alkuun