Ovikatos – ja kannatinpylväät – pyydä tarjous!

Ovikatos ja kannatin pylväät

Ovikatos – ja kannatinpylväät

Ovikatos ja kannatin pylväiden remontti tehtiin maatilan päärakennukseen Porissa 2019

Ovikatos

Ovikatos

Ovikatos – ja kannatinpylväät

Yläkuvissa voitte nähdä remontoidun katoksen ja kannatin pylväät. Alla kuvassa vasemmalla on lähtökohta tälle remontille, sekä pari kuvaa siitä mitä eri työvaiheita remontti piti sisällään.

KannatinpylväsKannatinpylväätPilariremontti

Ovikatos – ja kannatinpylväät

Kannatinpylväistä piikattiin kaikki irtonainen rappaus pois, jonka jälkeen raudoitus puhdistettiin koneellisesti, tämän työvaiheen jälkeen raudoitus käsiteltiin ruosteenestomaalilla. Kuivumisen jälkeen suoritettiin kannatinpylväiden paikkarappaus, joka tehtiin kahteen eri otteeseen, tasoitettiin tiilitasoitteella ja lopuksi kannatinpylväät pohja- ja pinta maalattiin.

Ovikatos

Ovikatos purettiin rungolle asti, asennettiin uudet ruoteet, aluskate ja kattopellit. Räystäät maalattiin valkoiseksi ja asennettiin Ränni / vesikouru. Lopuksi siivous ja telineiden purkaminen. Se on siinä!

Ovikatos – ja kannatinpylväät

Urakoinnista vastasi HST: n yrityskumppani ”Luottopakki” Kekki. Mikäli sinulla on tarve teettää ovikatosremontti tai muunlaista remonttia ulkona tai sisätiloissa jätä tarjouspyyntö, joko soittamalla HST-Monipalvelut Oy: n palvelunumeroon 050 3222 001 tai sähköpostilla info@hstoy.fi tai sivuston lomakkeen kautta tästä linkistä! Palvelemme asiakkaita Satakunnan, Pirkanmaa, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueella ja jos on tarvetta, niin kauempanakin.

Työmme oikeuttaa asiakasta hakemaan kotitalousvähennystä verottajalta ks. linkki!

Kuvat: Kekki. Teksti: Voitto Ruokolainen

lisää aiheeseen liittyviä postauksia

Kylpyhuoneremontti
Kylpyhuoneremontti-PORI

Kylpyhuoneremontti-PORI Kylpyhuoneremontti. Puolisolleni uusi puhelin, Tatulle uusi kylpyhuone. Kylpyhuoneremontti. Olin