Lattiaremontti tehtiin kerrostaloyksiöön Pori keskustassa 2019

Asunnon parkettilattia oli jo parhaat päivänsä nähnyt ja asiakas halusi tilalle vinyylilankun. Materiaaliksi valikoitui Tarkett Starfloor click 55 lime-oak grey vinyylilankku, joka vaalealla sävyllään toi raikkaamman ja valoisamman ilmeen n. 30m2 yksiöön.

LattiaremonttiLattiaremontti

Lattiaremontti. Työ alkoi vanhojen listojen poistolla jonka jälkeen päästiinkin itse parketin purkuun. Työ sujui ripeästi lähes 30 asteen helteestä huolimatta ja vanhat materiaalit löysivät itsensä tuota pikaa hangassuon jäteasemalta.

Useimmiten vinyylilankku ei tarvitse alusmateriaalia ja tässäkin tapauksessa tuo aiottiin jättää alunperin pois. Betonilattia oli suora mutta pinta käsittelemätön niin kohteeseen päädyttiin asentamaan myös Prof alusmateriaali tasaamaan pinnan sekä vaientamaan askellusta.

LattiaremonttiLattiaremontti

Itse lattiamateriaali oli hyvä asennettava, valmistajia on monia ja tästä tapauksesta löytyi vahva suositus tulevillekin kohteille.
Listatalon valkoiset mdf koristelistat vielä viimeistelemään lattia niin kohde oli valmis vastaanottamaan uuden asukkaansa.

LattiaremonttiLattiaremontti

Lattiaremontti. Työn kustannukset asiakkaalle olivat 740€ sis.alv 24%  joka on kotitalousvähennys kelpoinen. Asennustarvikkeet sekä kierrätysmaksu 35€ sis.alv 24%

Lattiaremontti

Urakoinnista vastasi HST-Monipalvelut Oy: n yrityskumppani S. Mäkinen Porista. Mikäli sinulla on vastaavanlainen tarve saada uutta ilmettä asuntoosi, ota yhteyttä puhelimitse 050 3222 001 tai s- postilla info@hstoy.fi tai jätä tarjouspyyntö tämän lomakkeen kautta, otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Työ oikeuttaa asiakasta hakemaan kotitalousvähennystä verottajalta.

Juttu ja kuvat S. Mäkinen

PS. Yrityskumppanit palvelevat asiakkaita kaikissa kodin remonteissa Satakunnan, Varsinais-Suomen, Pirkanmaan, Uudenmaan, Etelä-Karjalan alueella. Kasvatamme aluetta kysynnän mukaan.

lisää aiheeseen liittyviä postauksia

Kylpyhuoneremontti
Kylpyhuoneremontti-PORI

Kylpyhuoneremontti-PORI Kylpyhuoneremontti. Puolisolleni uusi puhelin, Tatulle uusi kylpyhuone. Kylpyhuoneremontti. Olin