Kylpyhuone- ja Saunaremontti – HST-Monipalvelut Oy – Pori

Kylpyhuone- ja Saunaremontti

Tämän erikoissaunan ja kylppärin omistajat ovat Ahlaisten Lampista. Remontti tehtiin valmiiksi 2019. Tässä kohteessa nautimme saunan lämmöstä, hyvästä fiilingistä ja rauhoittavista löylyistä. Tällä kertaa emme paneudu keskeneräisiin työvaiheisiin vaan ihailemme valmista jälkeä.

Mistä on Sadunhohtoinen Sauna rakennettu?

Liuskekivistä seinissä ja lattiassa. Saunan seinät ovat kierrätetystä hirrestä. Lauteet tuppeen sahatusta koivusta. Saunan katto on punottu päreistä. Saunan ja kylppärin välinen seinä on rakennettu savesta ja leppäpuusta. Oven karmit ovat halkaistu tukkipuusta. Muut kattopinnat tuppeen sahatusta koivusta. Kylppärin seinissä on käytetty halkaistuja heinäseipäitä, mutta annetaan kuvien puhua puolesta!

Kylpyhuone ja Sauna

Erikoiskylppäri

 

 

 

 

 

 

 

 

Erikoiskylppäri

Kylpyhuone- ja Saunaremontti. Sepon tekemä kylppäriä ja saunaa voidaan hyvin kuvailla Satumaiseksi. Tilassa on myös puilla lämmitettävä pata ja lisäksi kylppärissä on kylpyamme, joka on tänä päivänä aika harvinaista herkkua.Erikoiskylppäri

 

 

 

 

 

 

 

 

Erikoiskylppäri

Varsin erikoinen pukuhuone

 

 

 

 

 

 

 

Varsin erikoinen pukuhuone

Kylpyhuone- ja Saunaremontti. Varsin erikoinen pukuhuone. Pehmeät ruskeavoittoiset värisävyt rauhoittavat mieltä ja sydäntä.

Erikois-sauna

Saunan ja kylppärin välisen seinän lasit ovat tehtaalla leikattu kaarevaan muotoon.Erikois-sauna

 

 

 

 

 

 

 

 

Satumainen Sauna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Erikois-sauna

Kylpyhuone- ja Saunaremontti. Lauteet on koottu luonnon muovailemien puurunkojen varaan. Eli tässä Sadunhohtoisessa kotikylpylässä ei ole yhtään tavanomaista suoraa puuta, vaan kaikki on positiivisesti vinksallaan.

Mikäli sinulla on tarvetta teettää jotain erikoista ja näyttävää, ota yhteyttä HST- Monipalvelut Oy / Voitto Ruokolainen puh.050 3222 001 tai suoraan erikoistyönosaaja Seppo Ruokolainen puh.044 555 9731 tai jätä tarjouspyyntö yrityksemme HST-Monipalvelut Oy: n sähköpostin kautta osoite; info@hstoy.fi. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön / tarjouspyynnön tämän sivuston kautta tästä linkistä!

Tiesitkö, että remonteista on mahdollista saada kotitalousvähennystä ainakin toistaiseksi ks. kotitalousvähennys tästä linkistä!

Kuvat: Vida Design Oy. Teksti: Voitto Ruokolainen