remonttiparkki.fi

Eteisen remontti- Pori

Eteisen remontti on valmis

Eteisen remontti- Pori

Kohteena 60-luvulla rakennettu täystiilitalo, jonka takapihan puolen eteinen kaipasi päivitystä.
Tumma paneelikatto, muovimatto lattiassa ja koiran perusteellisesti tutkimat Halltex-levyt olivat jo elinkaarensa päässä.

S. Mäkinen Eteisen Remontti Eteisen remonttiEteisen remonttiEteisen remontti

 

 

 

 

 

 

 

Eteisen remontti Eteisen remontti on valmis.

 

 

 

 

 

 

 

 

Eteisen remontti

Asiakkaan toivomuksesta vanha paneelikatto säästettiin ja uutta valoisaa ilmettä silmällä pitäen se maalattiin paneelikattomaalilla valkoiseksi. Seinien Halltex-levyt poistettiin ja korvattiin huokoleijonalla, jonka pinta sai yllensä pystyviirukuvioisen Sandudd maalaustapetin luomaan elävyyttä levyn pinnalle. Lattiaan asennettiin lattialämmitys-matto ja lattian pintamateriaaliksi valikoitui antrasiitin värinen laatta mukailemaan vieressä sijaitsevan jo remontoidun kylpyhuoneen sävyjä. Lisäksi huoneessa sijaitsevaan poistoilmakanavaan asennettiin poistopuhallin ilmanvaihdon tehostamiseksi ja lopuksi asennettiin listat ja sähkömies kävi paikalla kytkemään asennetut mukavuudet ja niin asiakas sai uudella ilmeellä varustetun eteisen käyttöönsä.

Eteisen remontti toteutettiin helmikuulla 2019 HST-Monipalvelut Oy: n vastuullisen yrityskummani Sami Mäkisen toimesta. Mäkinen palvelee asiakkaita kaikissa pintaremonteissa ja kotitalkkarihommissa. Mäkisen tavoittaa palvelunumerosta 050 3222 001 tai s. postilla info@hstoy.fi. Voit jättää tarjouspyynnön pintaremonteista myös ko. linkin kautta!

Hintaa työlle tuli 1700,00€

Mäkinen palvelee asiakkaita Porin ja koko Satakunnan alueella. Lisäksi yrityskumppanit palvelevat vastaavissa remonteissa Varsinais-Suomen, Pirkanmaan, Hämeen, Uudenmaan ja Etelä-Karjalan alueilla pyydä tarjous.

Tiesitkö, että kaikista palvelumme kautta tilatuista remonteista, asiakkaalla on mahdollista hakea kotitalousvähennystä verottajalta.

Kuvat ja teksti Sami Mäkinen

 

Eteisen remontti- Pori
Siirry sivun alkuun