Valesokkelin korjaus – HST-Monipalvelut Oy, pyydä tarjous!

Valesokkelin korjaus

Valesokkelin korjaus

Valesokkelin kengitys

Paikkakunta Pori

Valesokkeli korjattiin (kengitys) Termokenkä menetelmällä, jossa remontissa mukana oli talon omistaja Aki Laakso Porista. Urakoinnista vastasi HST-Monipalvelut Oy. Aki säästi paljon rahaa olemalla tiiviisti mukana remontissa.

Kyse on siis omakotitalosta, jossa on valesokkeli. Valesokkelin tunnistaa mm. siitä, että oven kynnys on lähellä maanpinnan tasoa.

Valesokkelin kengitysAlaohjauspuun vaihto oven altaAlaohjauspuun vaihtoTermokenkä

Noin 20 metrin matkalta kaivettiin lahonneet alaohjauspuut pois. Runkotolpat katkaistiin yksitellen noin 30 cm korkeudelta, jonka jälkeen asennettiin Termokengät paikoilleen. Valesokkeli korjattiin makuuhuoneen, saunan ja varaston osalta, eli kyseessä oli talon päätyhuoneisto. Saunan osuus valesokkelin korjauksessa oli haasteellinen, koska työskentelytilaa ei juurikaan ollut.

.Olohuoneen lämmöneristysLämmöneristeet paikallaan

Runkotolppien väliin asennettiin 150 mm finnfoamia ja välit täytettiin uretaani vaahdolla. Kosteussulkumuovi teipattiin kiinni finnfoamiin. Lisäksi seinään asennettiin poikittais- koolaus, jonka jälkeen asennettiin kipsilevyt. Valesokkeleita korjataan myös harkkomenetelmällä ja sokkelikengillä.

.Lämmöneristeet paikallaanValesokkelin korjaus, seinät levytettyValsokkelin kengitys, seinät levytetty

Levytyksen jälkeen asennettiin saumanauhat ja tasoite. Aki teki pintatyöt itse.

Katso myös sokkeliremontti Porissa tästä linkistä.

Mikäli sinun talossasi on valesokkeli, joka tarvitsee korjausta, ota yhteyttä HST-Monipalvelut Oy puh. 050 3222 001 tai 044 5559 731 tai sähköpostilla info@hstoy.fi Voit myös jättää tarjouspyynnön tämän linkin kautta.

Voit soittaa Akille ja kysyä miten homma onnistui ja voiko hän suositella HST: n porukkaa sinulle. Akin puh.050 569 3831

Lisäksi HST: n vastuulliset yrityskumppanit palvelevat sinua kaikissa kodin remonteissa Satakunnan, Varsinais-Suomen ja Pirkanmaan ja Häneen alueella, ota yhteyttä puh.050 3222 001

Sokkeliremontista on mahdollista saada myös kotitalouvähennystä, kysy verottajalta tämän linki kautta!

Kuvat ja teksti Voitto Ruokolainen

 

lisää aiheeseen liittyviä postauksia