Kohteen kuva

Rakentaja - remontintekijä- Tmi Antti Kaukainen

Rakentaja remontintekijä Tmi Antti Kaukainen tekee lähes kaikkia asuntoremontteja ja pienrakentamiseen liittyviä asioita. Pienrakentaminen, huoneistoremontti, tapetointi ja maalaus, kylpyhuoneremontti, keittiöremontti, saunaremontti, uudisrakennukset ja saneeraukset, kaivinkonetyöt, viemäri- ja salaojatyöt, purkutyöt ym.

Antti Kaukainen

Rakentaja remontintekijä Antti Kaukaisella on kokemusta rakennustöistä yli 10 vuoden ajalta. Talvikuukausina tehdään kylppäriremontteja, ks. kylppäri.fi, rakennetaan ja tehdään huoneistoremontteja laidasta laitaan ja kesällä tehdään maanviljelyshommia ja kaivinkonetöitä ja lyhytkestoisia remontteja.

Varsinais-Suomi on päätoimialue; Loimaa, Huittinen, Rauma, Pori, Nokia, Vammala, Toijala, Forssa, Karkkila, Salo, Raisio, Turku, Laitila, Uusikaupunki, Naantali. Tarvittaessa olen valmis lähtemään kauemmaksikin, ota yhteyttä.

Yhteydenotot ja tarjouspyynnöt

Olemme osa HST: n remonttitiimiä, joten yhteydenotot ja tarjouspyynnöt toimiston kautta, joko puhelimitse 050 3222001 tai sähköpostilla info@hstoy.fi. Antin tavoitatte numerosta; 040 7684603. Kun lähetätte sähköpostia, muistakaa mainita, että olette kiinnostuneita rakentaja Antti Kaukaisen palveluista. Otamme yhteyttä heti viestin saatuamme. Voitte jättää tarjouspyynnön myös tästä linkistä!

Tarjousten seuranta ja laskutus tapahtuvat HST- Monipalvelut Oy: n toimesta.