Kohteen kuva

Rakennuspalvelut- Länsi-Väri Oy

Rakennuspalvelut Länsi – Väri Oy

Rakennamme, saneeraamme ja remontoimme niin omakotitalot, huoneistot, kuin liiketilat.

Toimintamme perustuu ajatteluun – annamme enemmän kuin lupaamme – eli panostamme nopeaan palveluun ja korkeaan laatuun. Etsimme parhaat tuotteet asiakkaamme tarpeisiin. Lisäksi etsimme jatkuvasti uusia innovatiivisia tuotteita valikoimiimme tehdäksemme asiakkaidemme työstä mahdollisimman mielekästä ja toimivaa.

Rakennamme talot alusta loppuun, eli hallitsemme KVR rakentamisen. Lisäksi teemme aliurakointia.

Länsi-Väri Telineet ja suojausLänsi - Väri julkitilan laatoitusLänsi - Väri julkitilan laatoitus 2Länsi - Väri SiltatyömaaLänsi - Väri Siltatyömaa 2Länsi - Väri Telineet Kuortane

Home ja kosteusvauriokorjaukset, Purku- ja raivaustyöt (betoni, puu, mikrobivauriot), Rakennuspalvelut, asennukset, pinnoitukset, kapseloinnit, vesieristykset,
tiivistykset, piikkaukset, purkutyöt alipainesuojaus, telinetyöt. (Ardex, Betton, TKR), myös betonisiltojen korjaus kuuluu repertuaariimme. Liiketilapuolella myös kattojen alaslaskut inlook menetelmällä. Liiketilaremontit 24/7

Olemme Etelä-Pohjanmaalla ja Pyhäjoella toimiva rakentamista ja teollisuutta palveleva rakennusalan ja agentuurialan yritys. Kauhajoki, Vaasa, uusikaarlepyy, Lapua, Kurikka, Kaskinen, Parkano, Kankaanpää, Ikaalinen, Pori, Ähtäri, Alajaärvi, Pyhäjoki, Raahe, Oulainen, Nivala, Haapajärvi. Tarvittaessa alueena on koko SUOMI!

Saat kauttamme myös siirrettävät – ja kiinteät moduulitalot. Rakentamiseen ja teollisuuteen (käsityö-, sähkötyö- ja paineilmatyökalut, tarvikkeet ja paljon muuta), lisäksi kiinnitystarvikkeet, maalaus- ja muuraustarvikkeet, henkilönostimet sekä liikennemerkit.

Kuulumme tilaajavastuun piiriin, olemme Luotettava kumppani, tilaajavastuu.fi

Yhteydenotot ja tarjouspyynnöt

Olemme osa HST: n remonttitiimiä, joten yhteydenotot ja tarjouspyynnöt toimiston kautta, joko puhelimitse 050 3222001 tai sähköpostilla info@hstoy.fi.

Kun lähetätte sähköpostia, muistakaa mainita, että olette kiinnostuneita Rakennuspalvelut Länsi-Väri Oy: n palveluista. Otamme yhteyttä heti viestin saatuamme. Voitte jättää tarjouspyynnön myös tästä linkistä!

Tarjousten seuranta ja laskutus tapahtuvat HST- Monipalvelut Oy: n toimesta.