Kohteen kuva

Rakennus- ja maalausliike - Soppeen Rakennus Oy

Soppeen Rakennus Oy on vuonna 2017 kahden Rakennusalan ammattilaisen perustama Ylöjärveläinen rakennus- ja maalausliike, joka tarjoaa asiakkailleen urakat huolella ja ammattitaidolla aina runkorakentamisesta viimeistelytöihin.

Saneerauskohteet ovat ehdotonta ydinosaamistamme, kuitenkin myös uudisrakentamisesta meiltä löytyy runsaasti kokemusta.

Siisti ja puhdas työmaa on meidän ehdotonta osaamistamme ja tavoitteemme on varmistaa, että rakennuksen tilat ovat puhtaat kun ne luovutetaan asiakkaalle.

Asiakkaitamme ovat yhtä lailla niin julkiset kuin yksityisetkin asiakkaat.

Palveluitamme ovat:

Sisämaalaus/Tasoitetyö/Tapetointi Ulkomaalaukset Lattia-asennukset/Listoitukset Runkotyöt/Levytykset Alaslaskut/Akustoinnit Puurakentaminen Keittiö ja kalusteasennukset Ovi ja ikkuna-asennukset Saunat ja Kylpyhuoneet Purku ja Loppusiivous

Palvelemme jokaista asiakastamme yksilöllisesti. Haluamme että asiakas on tietoinen työvaiheista ja remontin aikataulutuksesta. Räätälöimme tarvittaessa kokonaisuudet asiakkaan tarpeiden mukaan joustavasti. Ota yhteyttä ja tarjoa haluamaasi urakkaa meille, teemme mielellämme ilmaisen arviointikäynnin.

Palvelut 24/7  Toteutamme työt myös tarvittaessa viikonloppu-, ilta- tai yötyönä, jotka pystymme toteuttamaan erittäin kilpailukykyiseen hintaan osakkaiden tehdessä työt itse.

Tommi VuohelainenPekka Vepsä

Kuvassa yrittäjät Tommi Vuohelainen ja Pekka Vepsä

Toiminta-alue Pirkanmaa + 200 km. Kyröskoski. Tampere, Ikaalinen, Parkano, Kankaanpää, Harjavalta, Pori, Rauma, Loimaa, Salo, Turku, Forssa, Helsinki, Hämeenlinna, Heinola, Lahti, Orimattila, Jämsä, Jyväskylä, Ahtäri ja näiden lähialueet.

Yhteydenotot ja tarjouspyynnöt

Olemme osa HST: n remonttitiimiä, joten yhteydenotot ja tarjouspyynnöt toimiston kautta, joko puhelimitse 050 3222001 tai sähköpostilla info@hstoy.fi.

Kun lähetätte sähköpostia, muistakaa mainita, että olette kiinnostuneita Soppeen Rakennus Oy: n palveluista. Otamme yhteyttä heti viestin saatuamme. Voitte jättää tarjouspyynnön myös tästä linkistä!

Tarjousten seuranta ja laskutus tapahtuvat HST- Monipalvelut Oy: n toimesta.