Kohteen kuva

Rakennus Itänen Tmi- Rakennuspalvelut

Olen rakennusalan yrittäjä Ulvilasta. Olen toiminut alalla 30- vuotta.

Rakennuspalvelut Itänen Tmi. Rakennamme talot alusta loppuun. Olemme tottuneet työskentelemään vaativissakin olosuhteissa, sekä pysymään sovituissa aikatauluissa. Pystyn työskentelemään yksin, mutta olen myös tiimityöntekijä. Olen toiminut useissa yrityksissä tiiminvetäjänä.

Olen työtä tekemällä oppinut talonrakentajantaidot, olen suorittanut korjausrakentamisen kurssin Porissa 1998, Tekniikan erikoisammattitutkinto 2008, Rakennustyöteknikko 2008, VTT:n vedeneristyssertifikaatti on voimassa. Tarvittaessa teen töitä myös alihankkijana.

Talon rakentaminen / KVR urakointi. Rakennan talot pitkästä tavarasta, myös talopakettien pystytys. Teen erilaiset remontit: Kylpyhuone, sauna, keittiö, WC, kodinhoitohuone, katto, julkisivuremontit, tapetointi ja maalaus jne.

Rakennus Itänen HallirakennusRakennus Itänen Katto ennen pinnoitustaRakennus Itänen Katto ennen pinnoitustaItänen KeittiöItänen JulkisivuremonttiRakennus Itänen Kittiö 2

Rakennuspalvelut ja remonttipalvelut alueella Satakunta: Ulvila, Pori, Rauma, Harjavalta, Nakkila, Eura, Pomarkku, Kankaanpää ja näiden lähialueet.

Yhteydenotot ja tarjouspyynnöt
Olemme osa HST: n rakennus- ja remonttitiimiä, joten yhteydenotot ja tarjouspyynnöt toimiston kautta, joko puhelimitse 050 3222001 tai sähköpostilla info@hstoy.fi.

Kun lähetätte sähköpostia, muistakaa mainita, että olette kiinnostuneita Rakennus Itänen Tmi: n palveluista. Otamme yhteyttä heti viestin saatuamme. Voitte jättää tarjouspyynnön myös tästä linkistä!

Tarjousten seuranta ja laskutus tapahtuvat HST- Monipalvelut Oy: n toimesta.