Liiketilaremontti - Tempura Oy

Olemme liiketilaremontteihin erikoistunut yritys. Yritys on perustettu 2012 ja kotipaikka on Lempäälä.

Pidämme huolen siitä, että asiakkaan business voi jatkua korjaustöiden aikana häiriöttömästi. Olemme joustava työaikojen suhteen. Työtä tehdään tarvittaessa viikonloppuina ja juhlapyhinä, omaamme valmiuden myös päivystysluonteiseen toimintaan.

Liiketilaremontti. Palvelemme asiakkaita kaiken kokoisissa liiketilojen ja toimistojen muutos- ja korjaustöissä. Liiketilaremontti, toimistoremontti, liikehuoneistoremontti, myymäläremontti ym. Suoritamme toimeksiannot joko urakalla avaimet käteen idealla, tuntityönä tai molempia toimintatapoja yhdistelemällä.

Yksityisellä puolella teemme kaikki remontit sisällä ja ulkona esim. kylpyhuoneremontit, saunaremontit, huoneistoremontit, kattoremontit, julkisivuremontit, tapetoinnit ja maalaukset, lattiapinnat ja listoitukset ym. Teemme myös alihankintayhteistyötä tarvittaessa.

Meillä on työturvallisuus asiat kunnossa ja rautainen tahto olla alan huippua liiketilaremonttien, kuin yksityisten remonttien suhteen.

Toiminta-alue: Teemme töitä sillä missä tarvitaan rakennusalan ammattilaisia.

Henkilökuntamme kostuu pitkän linjan ammattilaisista, sekä nuoremmasta polvesta. Oman porukan lisäksi teemme yhteistyötä HST-Monipalvelut Oy: n kumppanityritysten kanssa. Toimintamme perustuu molemmin puoliseen luottamukseen.

Tempura pitää minkä lupaa!

Yhteydenotot ja tarjouspyynnöt

Olemme osa HST: n remonttitiimiä, joten yhteydenotot ja tarjouspyynnöt toimiston kautta, joko puhelimitse 050 3222001 tai sähköpostilla info@hstoy.fi.

Kun lähetätte sähköpostia, muistakaa mainita, että olette kiinnostuneita Tempura Oy: n palveluista. Otamme yhteyttä heti viestin saatuamme. Voitte jättää tarjouspyynnön myös tästä linkistä!

Tarjousten seuranta ja laskutus tapahtuvat HST- Monipalvelut Oy: n toimesta.