Kohteen kuva

Kylpyhuoneremontti Tampere- TeHä Rakennus Tmi

Kylpyhuoneremontti. Keittiöremontti. Saunaremontti. WC- remontti jne.

TeHä Rakennus on kolmannen sukupolven rakennusalan yritys. Kotipaikkanani on Tampere ja toimin pääsääntöisesti Pirkanmaan alueella.

Olen aloittanut rakennusalan työt ammattimaisesti jo kymmenen vuotta sitten, valmistuttuani talonrakentajalinjalta ammattikoulusta.

Tarjoan kaikki remontti- ja rakennustyöt niin yksityisille, kuin yrityksillekin. Teen myös alihankintatöitä rakennusliikkeille.

Erikoisalaani ovat huoneistoremontit mm. keittiöt, märkätilat ja saunat. Työn laatu on aina korkeaa kustannustehokkaasti toteutettuna. Märkätilatöitä varten minulta löytyy VTT:n myöntämä vedenerityssertifikaatti. Kehitän jatkuvasti itseäni ja haluan toteuttaa myös normaalista poikkeavia kohteita. Toteutan työt asiakkaan toiveet huomioiden ”avaimet käteen”-tyylillä, tai työvaiheista yhdessä sopien.

TeHä Rakennus KeittiöTeHä Rakennus Kylpyhuone ja WC

Toimialueenani ovat Pirkanmaan ja Uusimaa: Tampere, Ylöjärvi, Kangasala, Ikaalinen, Nokia, Vammala, Valkeakoski, Mänttä, Parkano, Hyvinkää, Karkkila, Nurmijärvi, Vantaa, Kerava, Helsinki, Espoo, Riihimäki ja näiden lähialueet.”

Yhteydenotot ja tarjouspyynnöt

Olemme osa HST: n remonttitiimiä, joten yhteydenotot ja tarjouspyynnöt toimiston kautta, joko puhelimitse 050 3222001 tai sähköpostilla info@hstoy.fi.

Kun lähetätte sähköpostia, muistakaa mainita, että olette kiinnostuneita Tmi TeHä Rakennus Hämäläisen palveluista. Otamme yhteyttä heti viestin saatuamme. Voitte jättää tarjouspyynnön myös tästä linkistä!

Tarjousten seuranta ja laskutus tapahtuvat HST- Monipalvelut Oy: n toimesta.